Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat suuntaa Loimaalle

 

Ruutupaitojen karavaani suuntaa lauantai-illaksi Loimaalle, kun paikallinen Palloseura toimii illan isäntänä. LoPS:lla on allaan voitto ja tappio, kun taas RP:llä 2 tappiota. Ottelun pisteet ovat elintärkeitä molemmille, loimaalaiset ovat mukana putoamistaistelussa ja Ruutupaidat yrittää haalia pisteitä pysyäkseen nousukarsintapaikassa.

 

Joukkueet kohtasivat syyskierroksella Vaasassa ja tuolloin RP oli selkeästi parempi 9-2 numeroin. Loimaalaiset nousivat täksi kaudeksi Turun piirin kakkosesta sijalta 6. Joukkue koostuu fyysisesti kookkaista pelaajista, joten tiukkaa vääntöä on odotettavissa.

Ruutupaidoilta ovat sivussa pelikieltojaan kärsivät pelaajavalmentaja Tomislav Krstevski ja J-C Westermark, mutta muuten matkaan saadaan laadukas ryhmä.

Ottelua voi seurata myös netin välityksellä, Monskan Näköradio lähettää ottelun suorana omalla youtube-kanavallaan: http://www.youtube.com/user/MonskaFIN

LoPS - Ruutupaidat la 25.1 klo 18:30 Hirvikosken liikuntakeskuksessa.

 

Seuraa heitä:

LoPS: Loimaalaisten pelaajavalmentajana toimii tulisieluinen albaani Urim Hoda, joka on tehnyt tällä kaudella 5+2 tehot. Ruutupaitojen puolustuksen on syytä olla tarkkana.

Ruutupaidat: Ronaldomaisen jalkatyöskentelyn omaava Matias Träskbäck on aina vaarallinen kun saa pallon. Tanssahteleeko "Tresu" vastustajan puolustuksen kahville Loimaalla, jää nähtäväksi.