Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat haki pisteet Loimaalta

Ruutupaidat matkasi lauantai illaksi Loimaalle 8+1 kokoonpanolla. Ruutupaidat tarvitsi kiperästi lisäpisteitä pysyäkseen taistelussa nousukarsintapaikasta

 

Ottelun käsikirjoitus oli selvä, Ruutupaidat pyöritti peliä vastustajan päädyssä etsien maalipaikka ja LoPS yritti iskeä vastahyökkäyksillä. Ensimmäisessä erässä nähtiin ainoastaan yksi maali ja sen teki RP:n Ludwig Siegfrids, esityön säesti Matias Träskbäck.

Ensimmäisen erän lopussa koettiin vielä tilanne, jossa pallo lähti Hautalan jalasta ennen summerin soimista ja meni maaliin asti, mutta tuomarit olivat tästä toista mieltä. Tauolle siis 0-1 tilanteessa.

Loimaalaiset tulivat tasoihin 2. erän toisella minuutilla ja seuraavaa maalia saatiin odotella lähes erän puoliväliin saakka, kun Hannes Hautala vei RP:n 1-2 johtoon Träskbäckin vastatessa jälleen esityöstä.

Lopullinen niitti nähtiin 38 peliminuutin kohdalla kun LoPS haki vimmatusti tasoitusta lentävällä maalivahdilla, mutta tällä kertaa se ei tuottanut tulosta kotijoukkueelle, vaan Träskbäck kaunisteli loppulukemat RP:lle 1-3 Hautalan syötöstä. Ruutupaidoille erittäin arvokas työvoitto ja elintärkeät 3 pistettä.

 

Ensi lauantaina Ruutupaitojen vieraaksi kauppikselle saapuu Pori Futsal, jonka kausi on ollut todella vaikea suurista odotuksista huolimatta.

Ottelu alkaa Vaasan Ammattiopistolla klo 15:00

Pisteet:

Matias Träskbäck: 1+2

Hannes Hautala 1+1

Ludwig Siegfrids 1+0