Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat saa vieraakseen Pori Futsalin

Ruutupaidat pelaa lauantaina kotisalissa Kauppiksella Pori Futsalia vastaan. Jännitävä sarja on jo pitkästi toisella kierroksella ja lauantain joukkueet kohtaavat sarjassa toistamiseen. Ensimmäinen ottelu oli Porissa ja RP onnistui hakemaan mainion voiton. Nyt Pori Futsal hakee revanssia ja yrittää saada tuliaisia kotimatkalle.

Ruutupaidat voitti viime viikolla LoPSin vieraissa ja sarja säilyi tasaisena. RP:n pelaajatilanne ei ole paras mahdoolinen, sillä loukkaantumisia ja pikkuvaivoja löytyy, mutta tuskin mikään joukkue tässä kohtaa on täydellisellä kokoonpanolla liikenteessä. Moni peluri on aloittanut futiskauden, joka tarkoittaa sitä, että harjoituksia, pelejä ja tapahtumia on paljon, joten vammoja syntyy väkisinkin. Jälleen uudet pelaajat saavat näyttömahdollisuuden, eikä Ruutupaitojen tilanne huono olo, muttei paras mahdollinenkaan.

Pori Futsal on parannellut pikkuhiljaa asemiaan sarjataulukossa. Joukkue johtaa ns. alempaa kastia, joka on jäänyt jo melko selvästi sarjan kärkiporukoista. Peli on kuitenkin parantunut ja joukkue tulee näillä näkymin kyllä varmistamaan sarjapaikan, mutta sarja on tasainen eikä ilmaiseksi saa mitään. Pori Futsalin murhe on ollut maalinteko ja joukkueella onkin sarjassa vähiten tehtyjä maaleja.

Samaan aikaan pelataan RP:n kannalta mielenkiintoinen ottelu Loiske-PS Villa. Kaikki kolme joukkuetta majailevat tällä hetkellä 28 pisteessä ja vain kahdelle on kauden päätteeksi tarjolla karsintapaikka. Toki muillakin joukkueilla on vielä sanansa sanottavana, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että näiden kesken toinen ja kolmas sija ratkaistaan.

Ruutupaidat - Pori Futsal lauantaina Kauppiksella klo 15.

 

Ps. Ruutupaidat2 pelaa tämän viikon sunnuntaina oman erittäin tärkeän ottelun Botniahallilla 17.45. Vastassa on sarjaykkönen La Familia ja voittaja on vahva ehdokas nousemaan sarjaporrasta ylöspäin. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.