Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat joutui tyytymään kotitasapeliin

Futsal Ykkösen ottelut jatkuivat lauantaina kotiottelulla Pori Futsalia vastaan. Vieraat eivät saaneet kasaan läheskään parasta mahdollista kokoonpanoa, mutta sitäkin parempi asennne porilaisilla oli. Ruutupaidat oli ottelun hallitsevampi joukkue etenkin toisella jaksolla, mutta maalit ratkaisevat. Molemmat onnistuivat viimeistelemään kolmesti ja porilaiset vielä melko ikävään aikaan kotijoukkueen kannalta, joten pisteet tasattiin lukemin 3-3.

Ensimmäinen jakso oli hermostunutta peliä puolin ja toisin. Ruutupaidat teki ottelun avausmaalin, kun Matias Träskbäck löysi Hannes Hautalan keskeltä. Pori Futsal pääsi hyvin peliin mukaan ja iski melko nopeaan tahtiin kaksi maalia. Ruutupaitojen peli heikkeni hetkeksi, kunnes Pori Futsalin virhetili täyttyi. Virheet eivät kuitenkaan jääneet siihen, vaan vieraat rikkoivat vielä neljästi, joten RP pääsi yrittämään 10 metristä monta kertaa. Vain kerran tuli maali, kun toisesta rankusta Ludwig Siegfrids iski pallon maaliin. Tauolle siis tasatilanteessa.

Toisella jaksolla Ruutupaidat otti pelin haltuun. Maalipaikkoja oli melko runsaasti, mutta palloa ei kirveelläkään saatu verkon perukoille. Ykköspuoliajallakin maalin värkännyt tehokaksikko onnistui. Tällä kertaa Hautala syötti ja Träskbäck viimeisteli johto-osuman. Maalin jälkeenkin Ruutupaidat jatkoi hallintaa, kunnes porilaiset alkoivat pelaamaan viidellä neljää vastaan. Näytti jo siltä, että Ruutupaidat klaaraa ottelun, mutta niin vain pienellä ryhmällä matkassa ollut Pori Futsal tuli tasoihin, 10 sekuntia ennen loppua.

Ottelu oli hieman nihkeän oloinen, kakkosketju sai oman pelinsä rullaamaan ihan ok, josta kertoo kaksi tehtyä maaliakin + rankkumaali. Ykkösketjun pelistä huomaa Krstevskin puuttumisen. Paikkoja heilläkin oli, mutta tällä kertaa maalia ei syntynyt. 

Ottelut jatkuvat ensi viikolla vierassa Lapuan Ponnistusta vastaan.