Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat Lapualle

Ruutupaidat pelaa uuden maalivahdin kera tärkeän vierasottelun Lapuan Ponnistusta vastaan vieraissa sunnuntaina. Molemmat joukkueet tarvitsevat erittäin kipeästi lisäpisteitä. Ruutupaidat sarjan nousutaistelussa ja Ponnarit putoamistaistelussa. Molemmissa päissä on erittäin tasaista ja yksikin piste saattaa sarjan päätyttyä olla ratkaiseva.

Ruutupaitojen maalivahti Ville Rintala lähti vaihto-oppilaaksi, mutta joukkue sai tilalle erinomaisen korvaajan. Liigassakin mukana ollut Rasmus Hakala tuli mukaan auttamaan joukkuetta kauden lopun otteluissa. Hakala on futiksen puolella edustanut FC Korsholmaa ja VPS-j:tä ja on lähtöisin Kaskisista. Tukka on kasvanut sitten edellisten futsalotteluiden, mutta muuten mies on edelleen tunnistettavissa samaksi Hakalaksi.

Ruutupaidat pelasi edellisen ottelun kotona Pori Futsalia vastaan ja joutui tyytymään viime hetken tasapeliin. Nyt tavoitteena on siis parantaa ja napata jälleen kolme pistettä.

Ponnistus taisteli edellisessä ottelussa Vaasassa ja ykkösketju oli vahva, mutta kakkosketjulla oli vaikeuksia. Ponnistus voitti FC Persian viime kierroksella ja nousi viivan yläpuolelle. Joukkueen parhaimmistoa kaudella ovat olleet Jussi Laapio ja Miika Korpela sekä Niko Salo, joka on hivuttautunut pistepörssissä 20:n kärkeen.

Ruutupaidat pelaa Lapualla sunnuntaina klo 16.00.