Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidoille voitto Lapualta

Ruutupaidat haki hienon voiton Lapualta Ponnistuksen kustannuksella sunnuntai-illan koitoksessa. Ruutupaidat lähti otteluun melko hyvällä kokoonpanolla, vaikka poissaolojakin oli. Maalissa debytoi ensimmäisessä pelissään Rasmus Hakala. Ruutupaidat aloitti ottelun hyvin ja hyvän ensimmäisen puoliajan ansioista voitto tuli lukemin 2-8(1-7).

RP aloitti pelin mainiosti ja joukkue iski palloja verkkoon erittäin hyvällä prosentilla. Joukkue iski tasaisesti maaleja ja niitä kertyi kaiken kaikkiaan 7 kappaletta. Ruutupojat pelasivat ajoittain erinomaisesti ja puoliaika oli sekä numerollisesti ja kenttätapahtumien perusteella vierasjoukkueen. Maaleja RP:lle iskivät Lauri Karri ja Nicolas Tuisku kahdesti, Matias Träskbäck, Pekka Liukkonen ja Jan Westermark kertaalleen.

Toinen jakso oli tasaisempaa peliä ja pelailua. Maaleja nähtiin ekaa jaksoa selvästi vähemmän, sillä molemmat joukkueet onnistuivat viimeistelemään kertaalleen. Ottelu päättyi siis 2-8-tulokseen, ja Ruutupaitojen maalin teki toisella jaksolla Karri.

Ottelu oli hyvä peli RP:ltä, jossa pallo liikkui hyvin ja tulos oli hyvä. Tehokkaimmat ottelussa olivat Karri (3+1) ja Liukkonen (1+3). Maalissa Hakala pelasi myös hyvän ottelun.

Ruutupaitojen ottelut jatkuvat ensi viikonlopun huilin jälkeen kahden viikon päästä lauantaina kotiottelulla, kun vastaan asettuu PJK.