Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidoille hyvä voitto PJK:sta

Ruutupaidat kohtasi PJK:n kotona ja otti erinomaisen voiton tärkeässä ottelussa. Ottelu oli alusta asti tasainen vääntö, mutta parempi puolustuspelaaminen ja viimeistely jätti RP:lle tällä kertaa kolme pistettä. 40:n minuutin pelin jälkeen tulostaululla komeilivat kotijoukkueelle 6-2(2-1)-voittolukemat.

Ensimmäiselle jaksolle RP sai loisteliaan alun, kun kakkosjoukkueen lainamies Lassi Mäkitalo vei joukkueen johtoon, kun ainoastaan minuutti ottelua oli takana. Nicolas Tuisku onnistui vain hetkeä myöhemmin lisäämään johtoa kahteen nollaan. PJK onnistui kuitenkin kaventamaan ottelun, vaikka RP:lläkin oli muutama maukas maalipaikka, ja siten tauolle lähdettiin 2-1-lukemissa.

Toisen jakson alkuun Ruutupaidat sai jälleen hyvän alun kapteeni Pekka Liukkosen iskiessä ruutupoikien kolmannen maalin. Seuraavaksi Ruutupaidoista onnistui niin ikään otteluun hälyytetty Zoran Peic, joka pelasi hyvän pelin ja oli vaarallinen hyökkäyssuuntaan. 36:lla minuutilla Ruutupaidat siirtyi jo ratkaisevan tuntuiseen 5-1-johtoon, kun pallo meni PJK:n omasta pelaajasta häkkiin. Lopulta molemmat iskivät vielä kertaalleen, RP:stä maalin teki jälleen Tuisku, joten 6-2 olivat loppulukemat.

Ruutupaidat lähti otteluun melko normaalista poikkeavalla miehistöllä, mutta hyvä joukkuepelaaminen ja nöyrä puolustuspeli takasi voiton. Mäkitalo pelasi kauden toisen ottelunsa ja Peic ensimmäisen, mutta se ei otteissa näkynyt, vaan molemmat onnistuivat hyvin, samoi kuin kaksi maalia iskenyt Tuisku. Maalissa oli myöskin uusi kasvo, kun Aaku Laitinen vartioi tolppien välissä.

Sarja jatkuu tasaisena ja RP:n ottelut jatkuvat ensi Helsingissä Zenithin vieraana, jossa on odotettavissa kahden tarkasti puolustavan joukkueen kohtaaminen.