Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat Zenithin vieraaksi

Ruutupaidat matkaa lauantaina Helsinkiin ja kohtaa Zenithin iltapäivän futsalriehassa. Zenith on pelannut kauden hyvin, mutta silti kärki on hieman karussa. Joukkueen on melkeinpä voitettava lauantaina ja muiden joukkueiden menetettävä pisteitä, jotta heidät nähtäisiin osana kärkitaistelua.

Zenith on pelannut normaaliin tapaansa melko vähämaalisia otteluita ja suurin osa peleistä on päättynyt tasan tai jommankumman joukkueen maalin voittoon. Viime pelit ovat sujuneet niin ikään vaihtelevasti, ja joukkue majailee tällä hetkellä sarjassa sijalla 5, kuusi pistettä karsintarajasta.

Ruutupaidat on pelannut hyvän kauden toistaiseksi, mutta pahoja pelejä on vielä jäljellä. Kaikki palaset saavat loksahtaa kohdalleen, jos joukkue meinaa olla sarjassa kolmen kärjessä viimeisten pelien jälkeen. Edelliset ottelut ovat sujuneet mukavasti ja toivottavasti sama trendi jatkuu lauantaina. Edellinen kotipeli Zenithiä vastaan syyskierroksella oli melko tahmeaa, sillä vieraat puolustivat silloin hyvin, kuten myös RP, joten varsinaisesti yleisöystävällistä futsalia ei nähty. Ei tarvitse olla profeetta todetakseen, että samanmoinen peli on tulossa viikonloppuna, sillä molemmat joukkueet osaavat puolustaa. Villi veikkaus on, että ottelussa nähdään vähän maaleja ja peli päättyy jälleen tasan tai toisen joukkueen maalin voittoon.

Zenith-Ruutupaidat Herttoniemenrannassa lauantaina klo 15.00.