Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat nöyrtyi Zenithille

Ruutupaidat ei saanut haluamaansa tulosta Helsingin vierailulta, sillä joukkue koki tappion Zenithin vieraana. Ottelu oli tasainen, mutta Zenith oli juuri sen verran parempi, että kaikki kolme pistettä jäi kotijoukkueelle lukemin 3-0(1-0). Ruutupaitoja ei auttanut edes vahvistukset. RP:n paidan päälle puki VPS:ää Veikkausliigaan nostanut ja RP:ssäkin pelannut Jonas Britschgi ja penkillä valmennuksessa auttoi Ruutupaidat-legenda Pasi Nevanperä.

Ruutupaitojen ongelma koko pelin ajan oli maaliteko. Etukäteen tiedettiin, että peli tulee olemaan hyvin tarkkaa puolustamista ja tällä kertaa Zenith onnistui siinä paremmin, sillä joukkue ei päästänyt maaliakaan. Edellinen ottelu Vaasassa päättyi yksi-yksi, joten Zenith vei joukkueiden keskinäiset pelit, eikä RP onnistunut maalinteossa kuin kertaalleen kahdessa pelissä.

Joukkue kärsi siis poissaoloista, mutta todennäköisesti tilanne muuttuu nyt paremmaksi kohti loppukautta, mutta silti tilanne on alkukautta haastavampi. Joukkueella on jäljellä vielä kolme ottelua, ja näillä näkymin näyttää, että sarja tulee olemaan erittäin tasainen viimeiselle kierrokselle saakka.

Seuraavaksi joukkue kohtaa kotona sarjaa ylivoimaisesti johtavan PP-70, joka pelaa ensi kaudella Futsal-liigaa.