Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Kaksi ottelua jäljellä

Sarjassa on jäljellä kaksi kierrosta ja Ruutupaidat pelaa ensimmäisen näistä vieraissa FC Persiaa vastaan. Viimeinen peli on kotona TP-Kaarlea vastaan, ja tämän kierroksen ottelut määrittelevät lähtökohdat viimeiselle kierrokselle.

FC Persia taistelee kynsin ja hampain sarjapaikasta ja joukkueella on täydet mahdollisuudet vielä pysyä sarjassa. Edellä olevat kaksi joukkuetta ovat pisteen ja kahden pisteen päässä, mutta Persialla on kaksi pahaa peliä vielä jäljellä, sillä viimeisellä kierroksella he matkustavat ACE:n vieraaksi. Joukkue on pelannut melko ailahtelevaisesti, mutta on välillä saanut erinomaisia tuloksia. Kotipeleihin joukkue saa kasaan varmasti hyvän nipun.

Ruutupaidat on pelannut viime pelit hyvin, mutta tappiot Loiskeelle ja Zenithille ja kotitasuri Pori Futsalin kanssa on jo jonkin aikaa tarkoittanut sitä, ettei karsintapaikka ole enää omissä käsissä. Ruutupaidat tarvitsee siis muiden joukkueiden apua, jotta sarjan kakkos- tai kolmospaikka tulisi vaasalaisille. Pelaajatilanne näyttää tällä erää paremmalta, mutta liikaa miehistöä ei vieläkään ole. Samanmoinen ongelma lienee kuitenkin muidenkin joukkueiden päänvaivana ja etenkin vieraspeleihin on vaikea saada pelaajia mukaan. Lauantain peli on RP:n viimeinen vieraspeli, joten luulisi että viimeinen rypistys saadaan kunnialla tehtyä.

Panokset kovenee!

http://www.youtube.com/watch?v=bMCipQI1yv8

FC Persia - Ruutupaidat lauantaina klo 18.00 Turun Samppalinnassa. Onkohan Samppa Linna paikalla ihastalemassa Vaasan poikien ilotulitusta? (http://is13.snstatic.fi/img/978/1288541004572.jpg)