Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Toivonkipinä kytee

Ruutupaitojen viimeinen sarjaottelu pelataan tulevana lauantaina kotisalissa Kauppiksella. Joukkue taistelee edelleen karsijan paikasta, mutta nyt tarvitaan jo ylempien voimien tukea. RP on pisteen päässä karsintapaikasta, mutta huonommalla maalierolla. Siten tasapelikään ei riitä TP-Kaarlea vastaan, vaan voitto on ainut oljenkorsi. Oljenkorsi on sikäli ohuen ohut, että samaan aikaan pelattavasta ottelusta Loiske-Zenith, ei Loiskeen saisi jättää kotisaliin täyttä pistepottia, vaan Zenithin olisi venyttävä vähintään tasuriin.

TP-Kaarle oli alkukaudesta hyvin mukana kärkikamppailussa, mutta sittemmin joukkue on valahtanut alaspäin. Kapeahko materiaali ja Petteri Forsellin lähtö on vaikuttanut tulosten heikentymiseen. Kaarle on kuitenkin jo tovi sitten varmistanut sarjapaikkansa ja joukkue majailee alakastin kärkipaikalla saalistettuaan ennen viimeistä kierrosta 25 pistettä.

Ruutupaidat pelasi edellisellä viikolla tasapelin Persiaa vastaan ja nyt tosiaan voitto ainoastaan riittää. Mistään pakkovoitosta ei kuitenkaan ole todellakaan kyse, sillä omissa käsissä karsintapaikka ei ole. Niinpä RP lähtee varmasti melko rennolla mielellä pelaamaan ja hakemaan voittoa, ja ottelun jälkeen ei voi muuta kuin kuunnella kenttäkuulutuksia Sääksjärven ottelusta. Hyvä tilanne on, että kaikki paineet ovat tällä hetkellä Loiskeella.

Ruutupaidat - TP-Kaarle lauantaina Kauppiksella klo 15.00.