Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat FKKI-35 SM-mitalijahtiin

Ruutupaitojen futsal-35 joukkue osallistuu tulevana viikonloppuna 29-30.3 historiansa toisiin SM-kisoihin, jotka tänä vuonna pelataan Helsingin parketeilla. Lopputurnauksen 8 joukkuetta on jaettu 2:een lohkoon ja RP pelaa lohkossa B. Ennakkoasetelmissa lohko B on todella kova, pelaavathan siinä Ruutupaitojen lisäksi 6-kertainen Suomen mestari VALO (Vantaa), KPS (Kokkola) sekä PJK (Pirkkala). A-lohkossa puolestaan pelaavat viime kauden mestari MaKu (Helsinki), jolle RP siis hävisi lopulta finaaleissa, GFT (Espoo), YlöR (Ylöjärvi) sekä KaVo (Kangasala). Molemmista lohkoista 2 parasta jatkavat välieriin.

Muuta tavoitettahan joukkueelle ei voi asettaa kuin jatkoon pääsy lohkosta, joka tosin tulee olemaan kovan hien ja tuskan takana, ennakoi Helsingistä tavoitettu joukkueen kapteeni Pasi Nevanperä. Viime kauden upean SM-hopeamitalin kirkastamiseen tarvitsemme taas rutkasti taktista ja teknistä osaamistamme ja onneksemme maalivahtimme Peter Kauppi on ylivoimaisesti Suomen paras. RP:n joukkue on pysynyt lähes samana kuin viime vuonna, ainoastaan pari poisjääntiä on tullut, mutta uusia pelimiehiä on saatu paikkaamaan viime vuoden menetyksiä.

Ruutupaitojen joukkue kokonaisuudessaan: Peter Kauppi mv, Pasi Nevanperä "C", Armin Vrana, Aki Virta, Pasi Jussila, Johan Westerqvist, Joni Backholm, Tobias Lempiäinen, Sami Korhonen, Marko Rintamäki, Timo Rantasalo sekä huoltajana Pasi Tarkkanen.