Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

10.10.2014 Ruutupaidat aloittaa kauden

Ruutupaidat pelaa kauden ensimmäisen ottelun sunnuntaina kotona Kauppiksella. Vastassa on Helsingin futsalkuningas Zenith.

Ruutupaidat on koonnut joukkuetta vasta jalkapallokauden päätyttyä, ja vaikka pre-season on jälleen ollut lyhyt, on porukka saatu kasaan varsin mukavasti. Viime kauden pelaajistoon verrattuna vaihtuvuuttakin on ollut. Merkittävimmät vahvistukset lienevät viime kaudella liigaa Riemussa tahkonnut Aapo Autio ja viime kaudella loukkaantumisen vuoksi vähän pelannut Toni Pylkkänen. Lisäksi Joel Sunabacka tulee varmasti tuomaan oman mausteensa RP:n peliin.

Ruutupaitojen vahvuutena on tällä kaudella entistä laajempi ja monipuolisempi peli. Perinteinen chippipeli on edelleen sielunvoimissa, mutta pelaajavalmentaja Tomislav Krstevskin loukkaantuminen tarkoittaa varmasti vähemmän keskushyökkääjän kautta pelaamista. Joukkue on hyvä myös puolustussuuntaan, kunhan asenne on kunnossa ja oman pään varjeleminen onkin avainasemassa pisteiden keruussa.

Zenithin iskukyvystä ei ole tarkempaa tietoa, mutta aikaisempiin kausiin peilaten joukkue tulee olemaan keskikastin nippu, jonka vahvuutena on äärimmäisen hyvä puolustuspelaaminen. Viime kaudella joukkue päästi Ykkösessä vähiten maaleja, ja Ruutupojat onnistuivat iskemään ainoastaan yhden maalin myllypurolaisten verkkoon kahdessa pelissä.

Ruutupaidat – Zenith Kauppiksella sunnuntaina klo 15.00.

Liput 5 €, opiskelijat 4 €. Kausikortti 40 €, opiskelijoiden kausikortti 30 €.