Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

17.10.2014 Ruutupaidoilla tuplapeliviikonloppu

Ruutupaidat pelaa tulevana viikonloppuna kahdesti, yhden väännön vieraissa ja yhden kotona. Ensin joukkue kohtaa vieraissa LoPSin, ja sunnuntaina vastaan asettuu erittäin mielenkiintoinen sarjanousija Riverball Joensuusta.

Lauantain LoPS-ottelu on joukkueen toinen vierailu Loimaalle, sillä viime kaudella joukkue kohtasi tammikuussa loimaalaiset. Sillä kertaa joukkue haki voiton lukemin 1-3. Peli oli silloin erittäin tiukka ja sama tilanne tulee olemaan tälläkin kertaan. Loimaalla on mukava pelata eikä vähiten hienon kotiyleisön vuoksi.

Sunnuntain kotiottelussa joukkue saa vieraita kaukaa kaukaa idästä, kun sarjanousija Riverball saapuu kokemaan Kauppiksen taian. Riverball on uusi tuttavuus, mutta viime kauden hyvien videokoosteiden vuoksi RP on päässyt stalkkaamaan vastustajaa. Helppo peli ei ole tulossa kummallekaan. RP pelaa väsyneillä jaloilla johtuen lauantaipelistä ja Riverball taas joutuu matkustamaan pitkän matkan Vaasaan, jonka lisäksi heillä on myös peli lauantaina. Kysymys kuuluu, tuleeko Riverball paikalle jo lauantaina, ja jos tulee, pystyykö pelaajat käyttäytymään ammattilaisten tavoin, vai viekö lauantai-illan Fontana voiton?

Ruutupaidat lähtee otteluihin luottavaisena, sillä ensimmäisestä ottelusta joukkue nappasi kolme pistettä ja sai hyvän startin kauteen!

SUNNUNTAINA klo 15.00 Ruutupaidat - SC Riverball Kauppiksella. Liput 5/4 €.