Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

31.10.2014 Ruutupaidoilla kahden pelin vkl

Ruutupaidat jatkaa Futsalin Ykköstä tulevana viikonloppuna kahden ottelun voimin. Molemmat vastustajat ovat Pirkanmaalta, sillä ensin lauantaina joukkue kohtaa Pirkkahallissa sarjanousija VehUn eli Vehmaisten Urheilijat, ja heti perään sunnuntain kotiotteluun saadaan vieraaksi aina kova Loiske Sääksjärveltä.

Vehmaisten Urheilijat nousi viime kauden päätteeksi Ykköseen seurahistorian ensimmäistä kertaa. Joukkue hävisi niin ikään sarjaan nousseelle Riverballille viime kauden karsinnassa, mutta sai Ykkösen paikan kabinettipäätöksellä. Joukkue on aloittanut kauden vaihtelevasti. Ruutupaitojen kannalta ei ole hyvä asia, että VehU hävisi edellisen ottelun Kemissä 15-1, sillä nyt joukkue haluaa varmasti näyttää parempaa osaamista RP:tä vastaan. Joukkueesta kannattaa seurata Jaakko Laitista, jolla on useampikin SM-kulta Ilveksen paidasta.

Sunnuntaina kotiottelussa vastassa on niin Ykkösestä kuin Liigastakin tuttu Loiske. Joukkue on pelannut RP:n kanssa samoja sarjoja vuosikaudet ja tällä hetkellä molemmat tahkovat Ykköstä. Loiske on erittäin hyvä joukkue, joka haastaa RP:n tosissaan sunnuntaina ottelussa.

Ruutupaidat on kovassa iskussa, sillä parista loukkaantumisesta huolimatta joukkue saa hyvän kokoonpanon liikkeelle. Lisäksi hyvin alkanut kausi ja sarjan kärkipaikka tuo itseluottamusta. Sarjan kärkipaikalla oleva joukkue halutaan toki aina myös kaataa, joka tuo vastustajille lisätsemppiä. Hyvin kauden aikaisemmissa otteluissa sujunut puolustuspeli lienee avainasemassa jälleen tulevissakin otteluissa.

VehU – Ruutupaidat lauantaina Pirkkahallissa klo 18.

Ruutupaidat – Loiske sunnuntaina Kauppiksella klo 15, liput 5/4€.