Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

16.11.2014 Ruutupaidat tappioon Kemissä

Ruutupaidat lähti kärkikamppailuun FC Kemiä vastaan hieman kaksijakoisissa tunnelmissa. Toisaalta joukkue oli sarjakärjessä ja lisäksi viikolla joukkue voitti Cupissa hyvän esityksen jälkeen Ponnistuksen vieraskentällä. Toisaalta joukkue kärsi lukuisista poissaoloista, joka ei voinut olla vaikuttamatta. Hyvän alun jälkeen RP menetti johtoasemansa ja FC Kemi otti voiton 5-4(2-3)-lukemin.

Ottelun alkuun RP tuli hienosti, sillä vain viiden peliminuutin jälkeen kemiläiset olivat ihmeissään, sillä taululla oli 0-3-lukemat. Maaleista vastasivat tutut nimet, sillä verkkoja pöllyttivät Aapo Autio, Lauri Karri ja Ludwig Siegfrids. Kemi pääsi otteluun hyvin mukaan ja kavensi pelin vielä ennen taukoa maalin päähän.

Toisella jaksolla RP kärsi enemmän, sillä pelaajarinki kapeni entisestään. Joukkue taisteli kuitenkin hyvin, mutta tällä kertaa kotijoukkue oli tehokkaampi. RP:n neljännestä maalista vastasi debytantti Ilari Antila, mutta sekään ei riittänyt kemiläisten kolmea maalia vastaan. Lopussa RP:llä oli vielä paikkoja, mutta maalit jäivät tuleviin kamppailuihin.

Ottelu oli odotetun vaikea ja vaikka alku sujuikin loistavasti, futsalissa kolmenkaan maalin johto ei välttämättä tarkoita vielä yhtään mitään.

Joukkue jatkaa otteluita ensi viikon lauantaina, kun Vaasaan saapuu turkulainen FC Persia.

Pöytäkirja:

http://www.palloliitto.fi/futsal/ottelu&;265889&F1