Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

23.11.2014 Ruutupaidat voitti Persian

Vaasassa pelattiin jälleen Futsalin Ykköstä, kun Ruutupaidat tarjosi pienen tauon jälkeen yleisölle maaleja, vauhtia ja suuria tunteita. Ruutupaidat kohtasi turkulaisen Persian. Ottelu oli RP:n hallussa ja voitto kirjattiin lukemin 7-2.

Ruutupaidat lähti otteluun hyvästä tilanteesta, sillä joukkue sai mukaan kaksi tärkeää pelaajaa (Lauri Karri ja Aapo Autio), jotka olivat lähtökohtaisesti estyneitä viikonlopun pelistä. Ottelun avausmaalin iski kuitenkin vieraat, mutta maali herätti RP:n ja puoliajan loppu olikin Ruutupoikien hallintaa. Ottelun tasoituksen iski Karri, ja kun hän ja Ilari Antila osuivat lisäksi kertaalleen ennen taukoa, RP johto oli kahden maalin suuruinen.

Toisella jaksolla sama meno jatkui eli Ruutupaidat hallitsivat ja Persia sinnitteli mukana. Välillä vieraat joutuivat melko kovinkin ottein pitämään kurissa vaasalaisia, josta seurauksena oli myös kaksi keltaista korttia. RP iski toisella puoliajalla neljästi ja Persia kerran joten kotijoukkueen voitto tuli selvin numeroin. RP:n maaleista toisella puoliajalla vastasivat jälleen Karri ja Antila, joiden lisäksi maalin mieheen iskivät Mustafa Maki ja Pekka Liukkonen.

Karri oli ottelun paras tehoin 3+2 ja lisäksi Antila vähäisestä futsalkokemuksesta huolimatta pelasi hyvin ja teki kaksi maalia.

Ruutupaidat on sarjassa toisena, ja sarja on erittäin tasainen. Taulukko http://www.palloliitto.fi/futsal/sarjat-ja-tulokset/futsal-ykkonen/kausi-2014-15/sarjataulukko

Ruutupaidat jatkaa otteluita kotiottelulla lauantaina, kun Lapuan Ponnistus tulee Vaasaan. Kyseessä on koko kauden ainut paikallispeli Vaasassa ja yleisön tukea tarvitaan, jotta RP pysyy mukana kärkitaistossa!

Ottelupöytäkirja: http://www.palloliitto.fi/futsal/ottelu&;265844&F1