Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

7.12.2014 Ruutupaidoille voitto Pirkkalasta

Ruutupaidat kohtasi pirkkalalaisen PJK:n sunnuntain ottelussa vieraskentällä. Ruutupaidat oli voittanut edellisessä ottelussa Lapuan Ponnistuksen selvin numeroin ja hyvän itseluottamuksen saattelemana joukkue lähti hakemaan vieraista kolmea pistettä. Tässä Ruutupojat myös onnistui ja joukkue lähti kotimatkalle taskussaan 1-3(0-1)-voitto.

Ottelun alussa Ruutupaidoilla oli muutama maukas paikka. Ensimmäisen 10 minuutin aikana kolisivat tolpat. Painostuksen päätteeksi 11. minuutilla Kujtim Shkreta vei RP:n johtoon Matias Träskbäckin esityöstä. Puoliaika oli tasainen, mutta hyvä puolustus takasi maalittoman loppupuoliajan.

Toisella jaksolla peli jatkui tasaisena ja molemmilla oli paikkansa. PJK:n kokenut porukka rokotti armotta, kun paikka siunaantui ja peli oli tasan, kun 28 minuuttia oli pelattu. Ruutupaidat meni jälleen johtoon, kun satojen futsalotteluiden duo Pekka Liukkonen&JC Westermark teki ottelun kolmannen maaliin Liukkosen toimesta. Naulan arkkuun iski vaasalaisten Toni Pylkkänen, syöttäjänä Shkreta.

Valmentaja Tomislav Krstevskin mukaan Ruutupaidat ansaitsi voittonsa.

- Tasainen peli, mutta ehkä olimme juuri tuon kaksi maalia parempia. PJK on hyvä joukkue ja mielestäni heistä huomaa, että he ovat pitkään pelanneet yhdessä futsalia. Tällä kertaa jaksoimme kuitenkin joukkueena hieman paremmin liikkua ja puolustaa ja ne olivatkin voiton avaimet. Hyvä peli koko porukalta.

Sarja on tasainen Kemin johtaessa ja Ruutupaitojen väijyessä kahden pisteen päässä. RP:n saldona on mukava 24 pistettä kymmenestä ottelusta.

Seuraavaksi joukkue kohtaa porilaiset, kun Vaasaan tulee vierailulle keskikastin Pori Futsal. Ottelu lauantaina klo 15.00.

Pöytäkirja: http://www.palloliitto.fi/futsal/ottelu&265908&F1