Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

15.12.2014 Ruutupaidat kaatoi Pori Futsalin

Kauppiksella pyöri lauantaina ruutuinen ruletti, kun Ruutupaidat kohtasi Futsal-Ykkösen kamppailussa Pori Futsalin. Jo ensimmäisestä vaihdosta alkaen oli nähtävissä, mitä tuleman pitää. Ruutupaidat oli ylivoimainen ottelussa ja voittolukemat kirjattiin 12-1(6-0).

Ruutupaidat tulitti molemmilla jaksoilla kuusi osumaa ja osa oli varsin komeita häkkejä. Tällä kaudella ensimmäistä kertaa paikalla ollut kameraryhmä sai pelin tallennukseen ja komeat maalit löytyvät Youtubesta. Ruutupaitojen tehomiehinä häärivät kolmesti osunut Matias Träskbäck ja neljä pistettä iskenyt Pekka Liukkonen. Joukkueen parhaana palkittiin Toni Pylkkänen.

Joukkue pelaa seuraavaksi erittäin mielenkiintoisen ottelun, kun matka suuntautuu Tampereelle. Futsal Cupissa vastaan asettuu PP-70 ja Ruutupaidat pääsee haastamaan Liigajoukkueen. Ottelu pelataan torstaina Pirkkahallissa klo 20.00 alkaen.

Mielenkiintoiset pelit eivät lopu siihen, sillä toinen Satakunnan nippu, viime kaudella vielä Liigaa pelannut FC Rauma tulee testaamaan Ruutupaitojen kotivireen lauantaina. FC Rauma vetää Kauppiksen varmasti täyteen, sillä VPS:n tehomiehenä vuonna 2010 ihastuttanut Jussi "Geru" Aalto on allekirjoittanut FC Rauman kanssa pelaajasopimuksen ja nähdään Vaasassa.

Ruutupaidat - Pori Futsal-ottelun maalit: http://youtu.be/CCSvRPMbaxI