Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

19.12.2014 Voitto Cupissa, lauantaina Rauma kotona

Ruutupaidat onnistui pääsemään Cupin neljännelle kierrokselle voittamalla PP-70:n Tampereella. Ottelu oli tasaväkinen, mutta RP oli tehokkaampi ja puolusti paremmin.

RP lähti matkaan hieman vajamiehisenä, sillä arkipelit ovat aina haastavia. Vaasalaisten kaksi ensimmäistä maalia tulivat vapareista. Kotijoukkue siirtyi pelissä johtoon, mutta RP tuli rinnalle ja ohi. Ensin Ludwig Siegfrids iski pallon häkkiin ja hieman myöhemmin Kujtim Shkreta vei RP:n johtoon. Aapo Aution tyhjiin iskemä maali 38. minuutilla oli viimeinen naula arkkuun.

PP-70-ottelun maalit: http://youtu.be/T3L2vk7gcfg

Cupin pelit jatkuvat mielenkiintoisena, kun joukkue matkustaa Jyväskylään Riemun vieraaksi.

Ykkösen pelit jatkuvat sunnuntaina kun Jussi Aalto ja FC Rauma saapuvat Ruutupaitojen vieraaksi lauantain Futsal-Ykkösessä. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet sarjan hyvin, sillä RP on toisena ja raumalaiset neljäntenä.

Rauma pelasi viime kaudella vielä Liigaa, ja joukkueen tavoite on tehdä paluu korkeimmalle sarjatasolle mahdollisimman pikaisesti. Joukkue hankki VPS:ssä loistaneen Jussi Aallon riveihinsä ja mies tuokin rutkasti osaamista ja hyökkäysvoimaa mukanaan.