Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

4.1.2015 Ruutupaidat tasapeliin Zenithiä vastaan

Ruutupaidat matkasi lauantaina Helsinkiin, jossa joukkue otti mittaa Zenithistä. Ottelusta odotettiin tiukkaa ja ennakkokäsikirjoitus piti paikkansa. Maaleja tehtiin lopulta yhtä paljon ja lukemat 40 minuutin tahkoamisen jälkeen olivat 4-4(1-2).

RP aloitti ottelun erinomaisesti, kun heti alkuhetkillä Tomislav Krstevski pisti verkot kireälle. Sama mies oli asialla toistamiseen puoliajan 7. minuutilla, kun maalivahti Ville Rintalan syöttö löysi Krstevskin. Zenith sai ennen taukoa vielä kavennuksen, joten toiselle puoliajalle lähdettiin RP:n maalin johdossa.

Toisella jaksolla peli jatkui melko sekavana. RP meni ottelussa uudelleen kahden maalin johtoon, kun Pekka Liukkonen iski kolmannen maalin. Jälleen kuitenkin Zenith tuli maalin päähän ja hetkeä myöhemmin myös tasoihin. Ruutupaitojen kannalta näytti hyvältä, kun Liukkonen iski johto-osuman 37. minuutin kohdalla. Zenithin Tommi Härkönen oli kotijoukkueen pelastaja ja lentävällä maalivahdilla Zenith sai pelin vielä tasoihin, kun alle 30 sekuntia peliä oli jäljellä.

Pelaajavalmentaja Krstevski ei ollut luonnollisestikaan tyytyväinen joukkueen esitykseen.

- Liikaa virheitä ja erityisesti omalla alueella. Vastustajalla oli turhan monta paikkaa näiden seurauksena, josta sitten maalejakin omiin tuli. Aika raskas reissu kaikenkaikkiaan, mutta piste on kuitenkin parempi kuin nolla ja se voi olla tärkeä loppujen lopuksi.

Ottelu oli melko kuuma, jossa keltaiset kortit viuhuivat tiheään. RP:n Kujtim Shkretalle näytettiin myös punaista korttia, kun tuomarit katsoivat erheelliisesti hänen puskeneen vastustajaa. Todellisuudessa kortin olisi pitänyt tulla Zenith-pelaajalle filmaamisesta. Tuomarit eivät olleet muutenkaan parhaimmillaan.

Ruutupaidat jatkaa otteluita ensi viikon lauantaina, kun joukkue kohtaa LoPSin Vaasassa.