Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

12.1.2014 Ruutupaidat kukisti LoPSin

Ruutupaidat kohtasi lauantain Futsal-Ykkösessä Loimaan Palloseuran. Sarjajumbona majailevat loimaalaiset tarjosivat varsin hyvän vastuksen, mutta RP oli kuitenkin lopulta vahvempi lukemin  7-3(4-3).

Ensimmäisellä puoliajalla näytti siltä, että Ruutupojat menevät menojaan, sillä maaleja tuli hyvään tahtiin eikä vastustaja päässyt peliin mukaan. RP:stä onnistuivat Pekka Liukkonen, Matias Träskbäck ja Toni Pylkkänen, ja yksi maaleista merkattiin omaksi maaliksi. Erityisen komea oli Träskbäckin osuma jota olivat alustamassa kaikki ketjun pelaajat eli hänen lisäkseen Pylkkänen, Aapo Autio ja Lauri Karri. Vieraat tulivat kuitenkin vielä peliin mukaan pistepörssin kärkinimen Tuomas Hakalan johdolla ja ennen kaikkea maaleilla. Mies iski pallon kolmesti verkkoon puoliajalla, mutta RP säilytti kuitenkin maalin johdon tauolle.

Toisalla jaksolla peli oli tasaisempaa, ja hetkittäin vieraat jopa hallitsivat. RP oli kuitenkin vaarallinen ja iski tasaisesti maaleja runsaslukuisen yleisön ilon aiheeksi. Verkkoja heiluttivat jo mainitut Träskbäck, Autio ja Liukkonen. Loppupuolella LoPS yritti pelata lentävällä maalivahdilla, mutta kotijoukkue puolusti hyvin eikä maaleja syntynyt.

Ruutupaitojen pelaajavalmentaja Tomislav Krstevski ei ollut täysin tyytyväinen otteluun, mutta kolme pistettä lämmittivät.

- Päästimme ehkä hieman turhaan vastustajan mukaan. Olimme parempia ja olisimme voineet pelata paremminkin, mutta emme saaneet ensimmäisellä jaksolla vastustajan hyvää pelaajaa kiinni. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja erittäin mielenkiintoinen peli onkin jo heti keskiviikkona Jyväskylässä.

Ruutupaitojen parhaimpana palkittiin Träskbäck ja muutenkin koko ketju pyöritti peliä mallikkaasti ja oli alati vaarallinen.

Ruutupaitojen pelit jatkuvat siis keskiviikkona Futsal Cupin ottelulla, ja joukkue matkustaa kaikkein mieluisimpaan paikkaan Suomessa, Liikunnan Riemun vieraaksi. Mahtavasta tunnelmastaan ja Riemu-legenda-Aapo Autiosta tunnettu Jyväskylän toinen futsalylpeys joutuu siis kohtaamaan rakkaan Aution nyt vastustajan riveissä. Varmasti tunteikkaita hetkiä on siis odotettavissa Monnarin kamppailussa.