Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

25.1.2015 Ruutupaidoille voitto VehUsta

Ruutupaidat kohtasi kauden kolmanneksi viimeisessä kotiottelussa Vehmaisten Urheilijat Tampereelta. Joukkueet sijoittuvat sarjataulukossa ääripäihin RP:n ollessa toisena ja VehU viimeisenä. Tämä ei kuitenkaan sinällään näkynyt itse pelissä, sillä ottelu oli melko tasainen. Ruutupaidat oli kuitenkin hallitsevampi ja teki maaleja tehokkaasti. Loppunumerot kirjattiin 7-2(4-1).

Ensimmäistä jaksoa ei ehditty pelata kuin muutama hassu sekunti, kun vielä lippujonossa olleet vaasalaiset kurkkivat kaiteen takaa ensimmäisen maalin syntyä. Hyvään vireeseen äitynyt Pekka Liukkonen teki maalin, kun Lauri Karri pudotti pallon hyvään laukaisupaikkaan. Toisen maalin iski Matias Träskbäck kun Ludwig Siegfrids löysi hänet takatolpalta. VehU tuli kuitenkin maalin päähän kuudennella peliminuutilla, mutta vain hetkeä myöhemmin Liukkonen iski toisen maalinsa. Ruutupojat onnistui vielä kertaalleen ekalla jaksolla Toni Pylkkäsen laittaessa verkot kireälle.

Toisella puoliajalla RP hallitsi melko selvästi pelitapahtumia, mutta vieraat jaksoivat esimerkillisesti puolustaa ja iskeä vastaan. Ruutupaitojen vahvuus oli kuitenkin tällä kertaa liikaa eikä manselaiset päässeet tosissaan haastamaan sarjakakkosta. Toisella puoliajalla RP iski kolmesti ja vieraat kertaalleen. Kotijoukkueesta onnistuivat jälleen Liukkonen ja Träskbäck ja heidän lisäkseen Aapo Autio.

Valmentaja Tomislav Krstevski oli tyytyväinen asenteeseen ja kolmeen pisteeseen.

- Tänään asenne oli kunnossa ja jaksoimme myllyttää vaikka vastustaja puolusti hyvin. Kontrolloimme peliä ja erityisesti toisella puoliajalla olimme selvästi parempia kuin vastustaja. Kaikki kunnia pelaajille, sillä nämä eivät koskaan ole helppoja pelejä voittaa tyylikkäästi, mutta tänään onnistuimme siinä.

RP:n tehokkaimmat olivat Liukkonen ja Jan Westermark, jotka iskivät kolme pistettä mieheen. Molemmat ketjut pelasivat vahvasti ja olivat vahvoja sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan.

Joukkue jatkaa otteluita perjantaina, kun bussi suuntaa kohti Tamperetta, jossa joukkue kohtaa hienon voiton Kemistä viikonloppuna hakeneen Loiskeen.