Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

8.2.2015 Ruutupaidat kohtaa FC Kemin

Ruutupaidat pelaa tänään sunnuntaina erittäin tärkeän ottelun Kauppiksella FC Kemiä vastaan. Kamppailu on todellinen kärkiottelu, sillä joukkueet ovat olleet käytännössä koko kauden sarjan kärjessä, ja ottelun voittaja ottaa ison askeleen kohti nousua Futsal Liigaan.

Sarjanousija Kemi on pelannut vahvasti koko kauden. Joukkue on hakenut isoja voittoja mm. Loiskeesta Tampereelta, Raumalta ja Porista. Joukkue on täynnä nopeita ja nuoria pelaajia, ja lisäksi mukana on vaasalaisille erittäin tuttu Keijo Huusko. Joukkueen edelliset ottelut eivät ole sujuneet ihan odotusten mukaisesti, sillä Loiske haki pari kierrosta sitten voiton Kemistä ja lisäksi viime kierroksella VehU sai taisteltua tasapelin Pirkkahallissa.

Ruutupaidat on pelannut vahvasti edelliset pelit. Molempien ketjujen peli on sujunut hyvin ja maaleja ja pisteitä on syntynyt tasaisella rintamalla. Lisäksi Kauppis on ollut paha paikka vastustajalle, sillä edellinen tappio on tullut yli kolme kuukautta sitten. Ruutupaidat on toiveikas saamaan mukaan edellisestä pelistä puuttuneet Pekka Liukkosen ja Matias Träskbäckin.

Ottelu Kauppiksella tänään sunnuntaina klo 15. Tervetuloa!

Ennakointia päivän ottelusta ja edellisestä Loiske-ottelusta: 

http://youtu.be/tLWxxVPxnpk

Facebook-tapahtuma: 

https://www.facebook.com/#!/events/1374306759550286/