Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

9.2.2015 Ruutupaidoille voitto FC Kemistä

Ruutupaidat pelasi viikonlopun toisen ottelun sunnuntaina ja joukkue oli jälleen kovassa iskussa, ja otti makoisan voiton kärkikamppailussa Kemiä vastaan. Kemi piti ottelussa enemmän palloa, mutta kotijoukkueen hyvä puolustuspeli maalivahti Ville Rintalan johdolla takasi kolme pistettä lukemin 4-2(3-1).

Ensimmäisen jakson alussa Ruutupaidat pääsi nopeasti johtoon, kun Toni Pylkkäsen veto sujahti alanurkkaan. Tämän jälkeen mentiin pitkä pätkä ilman maaleja, kunnes Kemi sai pallon verkkoon 10 metrin täplältä. Ruutupojat saivat aikaan kuitenkin vielä loistavan pariminuuttisen, jona aikana joukkue teki kaksi maalia ja siirtyi tauolle 3-1-johdossa. Maaleista vastasivat Matias Träskbäck kaukokudilla ja Pekka Liukkonen lähietäisyydeltä.

Toisella jaksolla Kemi jatkoi edelleen pallonhallintaa, mutta maaleja ei syntynyt. Kesken painostuksen iski RP. Nopean hyökkäyksen päätti maaliin jälleen Pylkkänen, esityön tekivät Aapo Autio ja Lauri Karri. Lopussa kemiläiset hakivat tasoitusta lentävällä maalivahdilla ja onnistuivatkin saamaan aikaan kavennuksen, mutta ärpeen johto piti loppuun asti.

Valmentaja Tomislav Krstevski tuuletti voittoon päättynyttä ottelua.

- Hieno viikonloppu. Meillä oli todella haastavat pelit ja onnistuimme voittamaan molemmat. Tämä oli hieno suoritus pojilta ja heille oli mahtavaa päästä pelaamaan näin suuren yleisömäärän edessä. Sarjaa on vielä monta peliä jäljellä, mutta tällä hetkellä meillä on hyvä tilanne.

Ruutupaitojen pelit jatkuvat kahden viikon päästä Lapualla, kun joukkue matkustaa Ponnistuksen vieraaksi.

Maalit:

http://youtu.be/4_LEC9V0hg4