Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

22.2.2015 Ruutupaidat voitti Ponnistuksen

Ruutupaidat pelasi sunnuntai-illan futsalkoitoksen Lapuan Ponnistuksen vieraana. Ottelusta tuli odotetun tiukka, mutta RP:n hyvä ensimmäinen jakso ja sen tuoma kolmen maalin johto kantoi kuitenkin loppuun asti ja tulostaululla oli 40 minuutin pelin jälkeen lukemat 3-4(1-4) vaasalaisten hyväksi.

Ensimmäinen jakso oli RP:ltä vahva. Joukkue pelasi hyvää peliä ja hallitsi tapahtumia. Myös maaleja syntyi tasaiseen tahtiin, ja ensimmäisestä vastasi Darjan Krstevski. Ruutupojat iskivät lyhyen ajan sisään kaikkiaan kolmesti ja maalinteossa onnistuivat myös Ludwig Siegfrids ja Pekka Liukkonen. Ponnistus sai myös kuparisensa rikki, mutta RP:n neljännen maalin puoliajan loppuun teki vielä Mika Tuuri.

Toisella jaksolla Ruutupaidat eivät saaneet aivan sellaista peliä aikaiseksi, kun tarkoitus oli. Ponnistus tuli puolessa välissä jaksoa kahden maalin päähän ja loppuhetkillä vielä maalin päähän lentävällä maalivahdilla pelatessaan. Enempää maaleja ei kuitenkaan syntynyt, joten pisteet matkasivat 82 kilometrin päähän länsirannikolle.

Ruutupaitojen maalilla debytoinut Simon Björklund pelasi vahvan ottelun ja palkittiin joukkueen parhaimpana. Maalintekijöiden lisäksi Toni Pylkkänen antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Ruutupaidat jatkaa sarjan kärjessä, ja joukkue kohtaa ensi viikon lauantaina kotiottelussa PJK.