Ruutupaidat

Raportit 2014-2015

17.3.2015 Ruutupaidat liigaan ensi kaudeksi!

Ruutupaidat varmisti myös teoriassa nousun sunnuntain ottelussa Pori Futsalin vieraana. Käytännössä nousu oli hyvin todennäköistä jo ennen Pori-ottelua, mutta voitto siitä kasvatti eron Loiskeeseen takaisin kuuteen pisteeseen, kun enää yksi kierros on jäljellä.

Ruutupaidat vei ottelua Pori Futsalia vastaan, sillä kotijoukkue keskittyi tiukkaan puolustuspelaamiseen ja vastahyökkäyksiin. RP:n hallinnasta huolimatta maalikarkeloita ei vietetty, siitä piti huolen Pori Futsalin maalivahti Joni Kuusisto. Ensimmäisen jakson mielenkiintoisin tapahtuma oli RP-veskari Ville Rintalan keltainen kortti. Tuomaristo nimittäin pähkäili melko pitkään kortin väriä, mutta tuomio oli tällä kertaa oikea. RP:n Toni Pylkkänen spurttasi nimittäin Ville Rintalan alapuolelle, joten Rintala ei ollut alin pelaaja kampatessaan Pori-hyökkääjän.

Maalejakin ottelussa nähtiin kolme kappaletta. RP:stä onnistuivat Aapo Autio kulmapotkukuviosta ja Darjan Krstevski. Ja kun porilaiset onnistuivat kertaalleen, olivat loppunumerot 1-2(1-1).

Ruutupaidat pelaa viimeisen ottelun Raumalla tulevana lauantaina. Sarjanousua juhlistamaan lähtee myös fanibussi. Ilmoittaudu siis heti, joko sähköpostilla marko.rintamaki[at]ruutupaidat.fi tai tekstiviestillä 040-8371137. Matkan hinta on ainoastaan 20€/henkilö ja tulee olla maksettuna ennen matkaa edustusjoukkueen tilille FI26 5670 0820 2772 08. Viestiksi: FANIMATKA/oma nimi.

Pelaajien riemua Liiga-nousun ratkaisseen ottelun jälkitunnelmissa :)

 

Nousuhuumaa