Ruutupaidat

Raportit 2015

24.8.2015 Ruutupaidoille lisää sopimuksia

RP:n ensi kauden joukkue Futsal-Liigaan täydentyy kolmella pelaajalla, kun Pekka Liukkonen, Darjan Krstevski ja Conny Nyman sitoutuivat tulevaan projektiin. Kolmikosta kaikki ovat tuttuja ja kovia nimiä Vaasan futsalkentiltä, mutta ylivoimaisesti isoin nimi on luonnollisesti joukkueen pitkäaikainen kapteeni Liukkonen, joka aloittaa Ruutupaidoissa jo 11. kautensa.

Pekka on ollut vuodesta toiseen joukkueen selkäranka sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Hyökkäyskyvyistä on hyvä osoitus viime kauden tehot 24+6, jotka Liukkonen tehtaili vain 16 ottelussa ollen joukkueen paras ja koko sarjan 5. paras pistemies. Futsal-Liigassa Pekan kokemus on joukkueelle äärimmäisen tärkeää, sillä Pekan ohella liigakokemusta on nykyisillä sopimuspelaajilla ainoastaan Aapo Autiolla.

Darjan Krstevski ja Conny Nyman ovat myös tuttuja pelaajia RP:n väreissä. Darjan oli mukana viime kaudella Ykkösessä parantaen otteitaan jatkuvasti tehden loppukaudesta monta tärkeää maalia saaden lopulta kasaan 4+4 tehot. Conny Nyman pelasi viime kaudella Vaasan Futsal Kolmosen voittaneessa La Familiassa ollen joukkueen paras pistemies tehoilla 19+12. Sitä ennen Conny kuitenkin pelasi Ruutupaidoissa Ykköstä kaudella 2013-2014 tehden 13 ottelussa 7+4 tehot, joten Conny on joukkueelle tuttu mies.

Näiden sopimusten myötä RP:llä on kasassa yhdeksän pelaajasopimusta. Lähiviikkoina joukkuetta on tarkoitus täydentää vielä useammalla pelaajalla, joten sopimusuutisia on luvassa taas lähiaikoina.