Ruutupaidat

Raportit 2015

2.10.2015 Kolme sopimusta lisää!

 

Ruutupaitojen joukkue täydentyy taas kolmella nimellä. Tällä kertaa vuorossa on kaksi tuttua naamaa ja yksi tulokas.

Uutena nimenä Ruutupaitoihin liittyy Arthur Lindholm, joka siirtyy RP:hin vaasalaisen FC Web-Jussien riveistä. Web-Jussit voittivat viime kaudella oman Kakkosdivarilohkonsa ja pääsivät yrittämään nousua Futsal Ykköseen. Tie tyssäsi kuitenkin karsintoihin, joissa AC Moon oli parempi. ”Turrilla” on näin ollen kokemusta jo hieman kovemmistakin futsalotteluista, joten mies ei liity Ruutupaitoihin täysin keltanokkana.

Tuttuina niminä sopimuspelaajien joukkoon liittyvät Nicolas Tuisku ja Matias Tiiro. Nicolas on ollut joukkueen mukana jo todella kauan, sillä ensimmäisen kerran hänen nimensä löytyi pelaajalistoista jo liigakaudella 2008–2009. Ensimmäiset tilastomerkinnät Nicolas teki seuraavalla kaudella, jolloin hän paukutti tehot 2+3. Miehellä on siis jo kokemusta maalinteosta Futsal-liigassa.

Matias Tiiro liittyi Ruutupaitoihin viime kauden kevätpuoliskolla, kun hän tuli paikkaamaan pelaajapulasta kärsinyttä joukkuetta. Tiiro pääsi erittäin nopeasti mukaan joukkueeseen ja Futsal Ykkösen tempoon ja oli omalla panoksellaan varmistamassa nousua liigaan. Miehen avausmaali RP:ssa tulikin äärimmäisen tärkeään paikkaan, kun mies pommitti Selectin verkon perukoille kärkikamppailussa Loisketta vastaan.

Näiden kolmen sopimuksen myötä Ruutupaidoilla on kasassa tulevaa kautta varten 13 pelaajasopimusta. Lisää on todennäköisesti tiedossa vielä ensi viikolla ennen kauden alkua. Seurajohto tekee kovasti töitä etenkin seuralegenda J-C Westermarkin sopimuksen eteen.