Ruutupaidat

Raportit 2015

5.10.2015 Maajoukkuemaalivahti Ruutupaitoihin!

 

Ruutupaitojen Futsal-Liigajoukkue vahvistuu tulevaksi kaudeksi, kun joukkueen riveihin liittyy maalivahti Iiro Auvinen.

Tampereen suunnalta Vaasaan muuttanut Iiro on alunperin Leki-futiksen kasvatti, mutta viimeiset kolme kautta ovat vierähtäneet Loiskeen riveissä Futsal Ykkösessä. Iirolle syksy on ollut futsalin osalta jännittävää aikaa, sillä mies on ollut mukana jo muutamalla maajoukkueleirillä. Auvisen hyvät otteet nuorten maajoukkueessa vakuuttivat maajoukkuevalmennuksen sen verran vahvasti, että mies sai kutsun myös miesten maajoukkueleirille, joka pidettiin syyskuussa Eerikkilässä. Tulevaisuus näyttää, pystyykö Iiro raivaamaan itselle peliaikaa myös miesten maajoukkueessa.

Iiro on Ruutupaidoille erinomainen vahvistus, sillä joukkue on kaipaillut jo pidemmän aikaa toista maalivahtia luottokassari Ville Rintalan rinnalle. Auvinen kävi pitkään neuvotteluja myös pirkanmaalaisten liigajoukkueiden kanssa, mutta lopulta RP:n tarjoama kokonaispaketti vei voiton. Ruutupaitojen maalivahtiosasto on nyt timanttia, sillä tolppien väliin on laittaa kaksi varmasti liigatasoista veskaria.

Iiro kommentoi itse siirtoaan Vaasaan näin: ”Todella hyvä fiilis lähteä mukaan Ruutupaitoihin! Meillä on ennakkoluuloton ja fyysisesti vahva joukkue RP:ssa kasassa. Lähdemme siis rohkeasti vakiinnuttamaan liigapaikkaa."


Iiro on joukkueen 14 sopimuspelaaja, joten joukkue alkaa olla hiljalleen kasassa. Muutamia sopimuksia on kuitenkin vielä työn alla.