Ruutupaidat

Raportit 2015

10.10.2015 RAPORTTI: FC Kemi - Ruutupaidat

10.10.2015 FC Kemi – Ruutupaidat

Ruutupaidat aloitti 10. Kautensa Futsal-Liigassa FC Kemin vieraana Tervahallissa Kemissä. RP starttasi varhain lauantai aamuna pohjoisen reissulle 10 pelaajan voimin ja matka taittuikin leppoisissa merkeissä ja itse otteluun henkinen valmistautuminen sujui hyvin.

Itse ottelu alkoi RP:n kannalta varsin mukavasti, kun seitsemännellä minuutilla Matias Träskbäck siirsi pallon pömpeliin Toni Pylkkäsen esityöstä. 5 minuuttia myöhemmin asialla oli sama parivaljakko, mutta tällä kertaa maalintekijänä Pylkkänen ja syöttäjänä Träskbäck. 1.erän viimeisellä minuutilla Kemi kavensi, asialla Henri Louste (Iiro Vanha). Näin siis tauolle Ruutupaitojen 1-2 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi varsin ikävissä merkeissä, kun Ruutupaitojen Pylkkänen loukkaantui ja joutui jättämään kentän. Se oli paha takaisku, kertoo pohjoisesta tavoitettu pelaajavalmentaja J-C Westermark. Kemi tuli tasoihin 31 minuutilla Iiro Vanhan maalilla ja minuutti tästä myös ottelussa 3-2 johtoon samaisen herran ansiosta. Ruutupaidat sisuuntui tästä ja tasoitti ottelun 33 minuutilla, asialla Conny Nyman (Nicolas Tuisku). Erän lopussa ei enää maaleja nähty ja ottelussa mentiin jatkoerään.

Kemi oli jatkoerässä paremiin hereillä ja teki voittoon ansaitut 2 maalia Sami Huhtiniemen ja Jani Kokkilan toimesta. Ottelu päättyi siis näin ollen 5-3, 3-3 (1-2). Ruutupaidoille ottelusta siis 1 piste.

Joukkue matkasi pelin jälkeen Ouluun lataamaan akkujansa, kun sunnuntaina kohdataan Oulun urheilutalolla klo 15 Tervarit.