Ruutupaidat

Raportit 2015

26.10.2015 Joukkue täydentyy kolmella sopimuksella

Ruutupaitojen liigajoukkue täydentyy kolmella pelaajalla, kun Mustafa Maki, Henrik Wennman sekä Henri Kannelniemi laittoivat nimensä sopimuspapereihin.

Kolmikosta Maki on vaasalaisyleisölle tuttu mies, sillä vaasalainen on ollut jo pitkään futiksessa Vasa IFK:n luottomiehiä. Mustafa oli mukana myös Vepsun liigajoukkueessa muutaman kauden ajan, mutta peliajan jäädessä pieneksi mies vaihtoi paikallisvastustaja VIFK:iin. Mustafa oli mukana Ruutupaidoissa jo viime kaudella Ykkösessä kirjauttaen neljässä ottelussa tehot 2+1. Mies on vielä muutaman viikon sivussa futiskauden lopulla tulleen polvivamman takia.

Henrik Wennman siirtyy RP:n riveihin liigavastustaja Liikunnan Riemusta. ”Wennis” muutti lokakuussa Vaasaan töiden ja opiskelujen perässä ja otti heti yhteyttä Ruutupaitoihin. Viime viikon harjoitusotteluissa Henrik esitti rutinoituneita otteita, joten sopimukseen päästiin lopulta hyvin nopealla aikataululla.

Henri Kannelniemi oli mukana jo Ruutupaitojen liigakauden aloittaneella pohjoisen reissulla kirjaten FC Kemiä ja Tervareita vastaan ensimmäiset liigaminuuttinsa. Reippaan kasvatti on innostunut futsalista vasta myöhemmällä iällä, mutta erinomaisen tekniikan omaava Henri on erittäin potentiaalinen kaveri. Jo syksyn preseasonilla miehen kehitys on ollut silmiin pistävää.

Näiden kolmen sopimuksen myötä Ruutupaitojen liigajoukkue on melko lailla valmis. Joukkue koostuu nyt 17 kenttäpelaajasta ja kahdesta maalivahdista. Ennen kauden alkua joukkueenjohdolla oli tavoitteena ringin laajentaminen, jossa onnistuttiinkin loistavasti.