Ruutupaidat

Raportit 2015

RAPORTTI: SoVo rökitti Ruutupaitoja

Ruutupaidat hävisi myös toisen viikonlopun otteluistaan, kun Someron Voima vei Somerolla pelatun ottelun lukemin 6-2 (3-1). Ottelu oli RP:ltä huomattavasti huonompi kuin lauantain Ilves ottelu, mutta mahdollisuuksia voittoon oli silti. Kolme pistettä liukui kuitenkin käsistä karmean viimeistelyn myötä.

Ottelu lähti Ruutupaidoilta jälleen huonosti liikkeelle, kun SoVo rokotti Arber Istrefin toimesta jo toisella minuutilla vieraita. RP tuli kuitenkin nopeasti tasoihin, kun Lauri Karri löysi Aapo Aution takatolpalta eikä Autio totutusti erehtynyt. Benjamin Westö vei kotijoukkueen uudestaan johtoon, kun tarkka vasuri löysi tiensä verkkoon kulman jälkeen. Maalin jälkeen oli RP:n etsikkoaika, mutta pallo ei millään löytänyt tietään verkkoon. Niin Autio, Matias Träskbäck kuin Artur Lindholm laukoivat erinomaisesti, mutta pallo pysähtyi joko tolppaan tai kotijoukkueen maalivahdin Marko Laaksosen hyppysiin. Ennen taukoa Istrefi teki illan toisensa, joten tauolle siirryttiin kotijoukkueen 3-1 johdossa.

Puoliajan jälkeen Ruutupaidat yritti lisätä vauhtia peliin nostamalla prässiään, mutta tulosta ei tullut. Pallot pomppivat monesti SoVon maaliviivan lähellä, mutta ei maaliin asti. SoVo sen sijaan viimeisteli kliinisesti, jälleen Westön ja Istrefin toimesta. Noin viisi minuuttia ennen loppua RP siirtyi reikäpaitaan ja saikin yhden maalin aikaiseksi, kun Träskbäck runnoi pallon maaliin Tomislav Krstevskin syötöstä. Maalista ei ollut kuitenkaan lopulta apua, kun kotijoukkue SoVo onnistui toisella puoliajalla kolmesti. Tulostaululla vilkkui loppusummerin jälkeen lopulta selvät 6-2 lukemat.

Ottelu ei ollut Ruutupaidoilta hyvä, mutta paljon jäi myös jossiteltavaa. Joukkue loi paljon paikkoja, mutta maaliin pallo löysi vain kahdesti. Masentavinta parhaissa maalipaikoissa oli se, että kolmesti SoVo maalasi niistä syntyneistä vastahyökkäyksistä. RP laukoi pallon rimaan, SoVo lähti kontraamaan ja neljä sekuntia riman jälkeen pallo oli RP:n maalissa. Unlucky!

Ruutupaitojen pelit jatkuvat lauantaina 7.11, kun joukkue matkaa Espooseen GFT:n vieraaksi. Seuraavana päivänä sunnuntaina pelataan jälleen, kun Kauppikselle saapuu Cup-otteluun vieraaksi FC OPA Oulusta.