Ruutupaidat

Raportit 2015

ENNAKKO: RP matkaa Espooseen

Ruutupaitojen liigakausi jatkuu lauantaina Espoossa, kun joukkue matkaa Golden Futsal Teamin vieraaksi. Ruutupaidoilla on neljän ottelun jälkeen voittotili vielä avaamatta, joten joukkue lähtee Espooseen todella motivoituneena. Viikolla harjoituksissa on keskitytty hyökkäyksen rotaatioihin ja maalintekoon, sillä joukkue ei ole edellisissä otteluissa tehnyt kertaakaan yli kolmea maalia. Ruutupaidat joutuu lähtemään reissuun ilman Matias Träskbäckiä, Pekka Liukkosta sekä Toni Pylkkästä. Laaja rosteri takaa kuitenkin, että reissuun saadaan iskukykyinen joukkue.

Vastaan asettuva GFT on todella kova vastustaja, sillä joukkue vilisee kovia maajoukkuepelaajia. Kirkkaimpana tähtenä loistaa Panu Autio, joka on urallaan pelannut ammattilaisena sekä Espanjassa että Venäjällä. Panua voidaan pitää futsalin Jari Litmasena, sillä mies on maajoukkueen kaikkien aikojen maalitykki ja hän on myös kirjoittanut futsalista ensimmäisen suomenkielisen kirjan. Aution ohella myös Miika Hosio on maajoukkueen runkopelaaja. Hän maalasi viime vuonna KaDyn paidassa jokaisessa runkosarjan ottelussa vähintään yhden maalin, joten mies on erittäin vaarallinen maalintekijä. Aution ja Hosion ohella tarkkana kannattaa olla myös Jarkko Reinikan ja Ari Makowskin kanssa. Joukkueiden kohtaaminen ei ole todellakaan ensimmäinen, sillä edellisellä liigavisiitillä joukkueet kohtasivat vuosittain. Silloin kentällä vilisi Leo Tuiskun, Pasi Nevanperän sekä Jani Modigin kaltaisia legendaarisia nimiä. Ottelu alkaa Opinmäen koulullla klo 14.00.

Sunnuntaina pelataan taas Kauppiksella, kun RP saa Futsal Cupissa vieraakseensa FC OPAn Oulusta. Kakkosta pelaavaa joukkuetta ei sovi aliarvioida, sillä OPA pudotti edellisellä kierroksella Ykkösessä pelaavan LaPon murskaavin 13-1 lukemin. Ottelu alkaa klo 15.00 ja sisään pääsee isäinpäivän kunniaksi ilmaiseksi. Tervetuloa!