Ruutupaidat

Raportit 2015

RAPORTTI: Viikonlopun saldona voitto ja tappio

Ruutupaidat jatkoi Futsal-Liigassa harmittavasti tappioiden tiellä, kun lauantain ottelu Espoossa päättyi GFT:n tiukkaan 1-0 (1-0) voittoon.

Häviö oli erittäin harmittava, sillä joukkueella oli jälleen paikkoja useampaan maaliin asti. Ottelun ainokaisen teki onnekkaan pompun jälkeen Ville Lingren ensimmäisen puoliajan puolivälissä. Ruutupaidat voi olla erittäin tyytyväinen peliinsä, sillä puolustuksessa GFT:n maajoukkuetähdet pidettiin hyvin kurissa ja hyökkäyspäässä luotiin riittävästi tekopaikkoja. Maalit kuitenkin vain lasketaan.

Ruutupaidoilla on viime otteluissa kehittynyt pienoinen maalinteko-ongelma, vaikka viime vuonna juuri viimeistely oli joukkueen isoimpia vahvuuksia. Paikkoja luodaan hyvin, mutta palloa ei saada maaliin hyvistäkään paikoista. Eilen parhaimmat paikat siunaantuivat Aapo Autiolle ja Joel Sunabackalle. Kauden ensiesiintymisensä tehnyt Sunabacka oli joukkueen pirteimpiä pelaajia, sillä mies pääsi hyvin ohi vastustajistaan 1vs1 tilanteissa. Miehen paras paikka tuli toisen puoliajan puoliväliin, kun mies pääsi puttaamaan palloa tyhjään maaliin Aution esityöstä. Jocke ei valitettavasti kuitenkaan osunut palloon, sillä syöttö tuli läheltä ja kovaa. Sunabackan ohella hienoja otteita esitti maalissa pelannut Iiro Auvinen, joka palkittiinkin RP:n parhaana.

Sunnuntaina otteluita jatkettiin Futsal Cupin merkeissä, kun Kauppikselle saapui vieraaksi FC OPA Oulusta. Ottelu päättyi tiukkaan 6-5 (1-0) voittoon, kun RP kiri toisen puoliajan lopulla 1-3 tappiotilanteesta 6-5 voittoon. Tehomiehinä joukkueesta häärivät Conny Nyman 1+3 sekä Pekka Liukkonen 2+0. Kakkosdivarijoukkue OPA saa olla tyytyväinen esitykseensä, vaikka RP pelasikin hieman siipirikkoisena useiden poissaolojen vuoksi. Niin Matias Träskbäck, Nicolas Tuisku, Toni Pylkkänen, Aapo Autio kuin Iiro Auvinen olivat erinäisten syiden takia estyneitä pelaamasta.

Ruutupaitojen kova ottelutahti jatkuu ensi viikonloppuna, kun lauantaina matkataan Valkeakoskelle MadMaxin vieraaksi ja sunnuntaina Kauppikselle saapuu tamperelainen PP-70. Ottelut ovat erittäin tärkeitä, sillä RP:n on ehdottomasti avattava voittotilinsä. Tule siis sunnuntaina Kauppikselle kannustamaan RP voittoon!