Ruutupaidat

Raportit 2015

RAPORTTI: Helpot maalit RP:n turma

Ruutupaitojen huono syyskierros sai jatkoa Valkeakoskella, kun MadMax vei ottelun 4-1 (4-1).


Ottelun alku oli Ruutupaidoille karmea, sillä kotijoukkue sai kaksi erittäin helppoa maalia heti kahteen ensimmäiseen vaihtoon. Ensimmäinen oli Lauri Karrin epäonnekas oma maali ja toinen ihmeellinen hässäkkä. Ruutupaidat pääsi maalien jälkeen hyvin peliin mukaan. Kavennus nähtiin pelin 9. minuutilla, kun Late sijoitti hienosti pallon oikeaan alakulmaan pallonriiston jälkeen. Maalin jälkeen peli oli tasaista vääntöä ja puolikkaita paikkoja nähtiin molemmissa päässä. Ennen puoliaikaa nähtiin kuitenkin Ruutupaitojen musta minuutti, kun Mäxien Riku Säärelä pääsi tuikkaamaan kaksi nopeaa maalia RP:n hölmöistä puolustusvirheistä. Tauolle siirryttiin näin ollen kotijoukkueen 4-1 johdossa.

Toisella puoliajalla nähtiin sisuuntunut Ruutupaidat, sillä vierasjoukkue dominoi ottelua täysin. Korkea prässi puri eikä MadMax päässyt käytännössä kertaakaan maalipaikoille. Ruutupaidat pyöritti ja loi paikkoja, mutta palloa ei vain saatu maaliin. Parhaimmat paikat tulivat hyvän ottelun piikissä pelanneelle Karrille joka väänsi itsensä useaan otteeseen ohi puolustajastaan. Myös kapteeni Pekka Liukkonen pääsi kokeilemaan muutaman kerran, mutta hyvätkin laukaukset kilpistyivät maalivahtiin tai ylärimaan. Lopussa reikäpaidalla RP sai avattua Mäxien puolustusta hyvin, mutta maaleja ei saatu aikaiseksi. Toinen puoliaika oli näin ollen maaliton ja ottelu päättyi RP:n kannalta masentavasti MadMaxin 4-1 voittoon.

Murehtimiseen ei ole kuitenkaan varaa, sillä ottelut jatkuvat huomenna Kauppiksella. Vieraaksi saapuva tamperelainen PP-70 hävisi tänään Sieville samoin 4-1 lukemin, joten vastakkain on kaksi varmasti nälkäistä joukkuetta. Ruutupaitojen peli on toiminut kauden kaikissa otteluissa, mutta viimeinen silaus on jäänyt maalien muodossa puuttumaan.

 

Ottelu PP:tä vastaan alkaa huomenna klo 15.00. Tule paikalle kannustamaan RP lentoon!