Ruutupaidat

Raportit 2015

RAPORTTI: Ruutupaidoille jälleen tappio

Ruutupaidat hävisi sunnuntaina todella tärkeän ottelun, kun vierasjoukkue PP-70 vei täydet pisteet Tampereelle 4-7 (2-1) voitolla. Joukkueelle olisi ollut erittäin tärkeää ottaa avausvoitto tällä kaudella, sillä hiljalleen muut joukkueet alkavat karkaamaan RP:ltä. Voittoa ei kuitenkaan tälläkään kertaa saatu kairattua.Ottelu oli alusta alkaen vauhdikas ja tasainen. Ruutupaidat siirtyi jo ensimmäisellä minuutilla johtoon, kun Joel Sunabacka haastoi laidalla ja ampui tarkan maanuoliaisen maalin takakulmaan. Johtoa ei kestänyt kuitenkaan kauaa, sillä jo minuutin päästä vierasjoukkueen tähtipelaaja Sergei Korsunov tuli samalla vippiharhautuksella laida ohi ja syötti pallon takaviistoon, josta Markus Säde sijoitti pallon maaliin. Ruutupaidat pääsi vauhdikkaan puoliajan jälkeen tauolle 2-1 johdossa, sillä Aapo Autio vei kotijoukkueen vielä 2-1 johtoon kääntölaukauksellaan.

RP tuli tauolta luottavaisena, sillä PP oli ensimmäisellä puoliajalla pystytty pitämään poissa maalipaikoilta, ja hyökkäyspäässä oltiin koko ajan vaarallisia. Tilanne kuitenkin kääntyi toisella puoliajalla, sillä nyt vieraat olivat kuskin paikalla. PP-70 tuli ensin tasoihin Säteen ja Korsunovin maaleilla, mutta RP kuittasi maalit nopeasti. Ensin Autio liukui Matias Träskbäckin hienon syötön maaliin ja heti perään Pekka Liukkonen laukoi suoraan sivurajasta pallon maalin takakulmaan.

Tässä vaiheessa kotijoukkue oli itseluottamusta täynnä ja voittoon uskottiin täysillä. PP oli kuitenkin myös täynnä luottamusta, sillä joukkue käänsi vielä kerran ottelun, kun ottelun ykköspelaaja Korsunov tykitti tulisella vasurillaan vielä kaksi komeaa maalia. Lopussa muutama sekunti ennen loppua Matias Hovi laittoi pallon vielä tyhjiin.

Ruutupaidat ei näin ollen vieläkään päässyt avaamaan voittotiliä. Pelissä kuin pelissä on pärjätty hyvin, mutta jonkinlainen henkinen lukko estää joukkuetta tällä hetkellä voittamasta. Puolustuksessa tehdään aina muutama hölmö virhe ja hyökkäyksessä viimeistely ei ole aivan liigatasoa. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi treeneissä aiotaan tehdä kahta kovemmin töitä tuleville viikoilla. RP tulee vielä!

Seuraava ottelu on tulevana lauantaina 21.11, kun hallitseva mestari Sievi Futsal saapuu Kauppikselle. Ottelu alkaa totuttuun tapaan klo 15.00. Tervetuloa!