Ruutupaidat

Raportit 2015

RAPORTTI: Sievi koulutti Ruutupaitoja

Futsalin hallitseva Suomen mestari Sievi Futsal antoi Ruutupaidoille lauantaina oppitunnin futsalin saloihin. Joukkueiden tasoero oli tällä kertaa selvä eikä Ruutupaidoilla ollut missään vaiheessa ottelua mahdollisuuksia voittoon. Ottelun lopputulos oli lopulta selvä 1-7 (0-5) vierailijoille.

Ottelun alku näytti heti suunnan, sillä Sievi siirtyi johtoon jo ensimmäisellä peliminuutilla. Asialla oli ottelun tehokaksikko Rami Tirkkonen & Nikola Erceg, jotka kirjauttivat ottelussa komeat tehot. Tirkkonen oli mukana kaikissa maaleissa saaden kasaan 3+4, kun taas Ercegin tehot olivat 3+2. Seitsemännen maalin Sieviltä viimeisteli Atte Häivälä. Ruutupaidat oli pahasti pulassa etenkin Sievin ykköskentän kanssa, jossa pelasi tehokaksikon lisäksi Joni Pakola ja Radik Akhmetkhanov.

Toisella puoliajalla peli tasoittui, kun Sievi lepuutti tähtiään ja antoi peliaikaa junioriosastolleen. Ruutupaidat pääsi kaventamaan heti toisen puoliajan alkuun, kun Matias Träskbäck viimeisteli 6 metrin pilkulta. Rankkari tuomittiin, kun Aapo Autiota rikottiin laukaisupaikassa. Maali oli lopulta pieni lohto kotijoukkueelle, sillä Ruutupaidat ei missään vaiheessa päässyt kunnolla uhkaamaan Sievin voittoa.

Ruutupaitojen alkukausi on ollut murheellinen, mutta vasta nyt vastassa oli ylitsepääsemätön vastustaja. Aikaisemmissa otteluissa RP:llä on ollut mahdollisuudet voittoon, mutta pisteet ovat kerta toisensa jälkeen livenneet käsistä. Kirvestä ei ole heitetty kaivoon ja seuraavaksi voittoa lähdetään hakemaan Jyväskylästä, jonne Ruutupaidat matkaan tulevana lauantaina. Edessä on tuplavierasreissu, sillä sunnuntaina RP jatkaa matkaansa Toijalaan, jossa vastaan asettuu Leijona Futsal..