Ruutupaidat

Raportit 2015

ENNAKKO: Tuplareissu Jyväskylään ja Toijalaan

Ruutupaitojen marraskuun härkäkuukausi päättyy viikonloppuna kovaan puristukseen, kun joukkue matkaa lauantaina Jyväskylään ja sunnuntaina Toijalaan. Lauantaina vastassa on Liikunnan Riemu, kun taas sunnuntaina kohdataan Leijona Futsal.

Ruutupaitojen alkukausi on ollut hankala, sillä kahdeksasta ottelusta joukkue on kerännyt vain yhden pisteen. Paljon enemmän on kuitenkin ollut tarjolla, sillä ainakin viidessä ottelussa joukkue on ollut todella lähellä voittoa. Ainoastaan viime viikonloppuna oltiin pahasti perässä, kun hallitseva mestari Sievi Futsal körmyytti RP:tä selvin lukemin. Viikonloppun reissuun lähti mukaan 11 pelaajaa, joten ensimmäinen voitto on joukkueen ainoa tavoite.

 

Lauantaina vastaan asettuva Liikunnan Riemu on Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan oma seura, joka pelaa kolmatta kauttaan Futsal-Liigassa. Joukkue on RP:lle tuttu, sillä Aapo Autio ja Henrik Wennman ovat Riemun vanhoja pelureita. Tällä kaudella Riemu on metsästänyt 8 ottelusta 10 pistettä ollen sarjassa jaetulla 9. sijalla. Maanantaina Riemu otti kauden kovimmat pisteet päihittämällä derbyssä KaDyn 5-6 viimeisen sekunnin maalilla. Joukkueen tärkeimmät pelaajat ovat Janne Törmänen, Ville Vähäkoitti, Santeri Paajanen sekä maalivahti Sami Myllymäki.

Sunnuntaina kohdattava Leijona Futsal lähti kauteen isoin odotuksin, mutta alku oli yllättävän heikko. Ulkomaalaisvahvistuksin kuorrutettu joukkue hävisi otteluita selkeinkin lukemin. Viime viikkoina Leijona on kuitenkin herännyt, ja tilille on kertynyt kolme voittoa ja yhdeksän pistettä. Joukkueesta kannattaa pitää silmällä ainakin Nenad Veljkovicia, Jovan Stankovicia sekä Jirka Järveä.

Molemmista viikonlopun otteluista tulee suorat nettistriimit, jotka näkyvät lähempänä otteluita RP:n Facessa ja Twitterissä. Lauantaina ottelu alkaa klo 19.30 ja sunnuntain klo 16.00.