Ruutupaidat

Raportit 2015

RAPORTTI: Ensimmäinen voitto ja rökäletappio

Ruutupaitojen tuplapeliviikonlopun saldona oli lopulta kaksi sarjapistettä, kun lauantaina Riemu voitettiin rankkarikisan jälkeen ja sunnuntaina Leijona Futsal löylytti RP:tä isoin lukemin.

Lauantain ottelu Riemua vastaan oli kova taisto, joka kääntyi lopulta Ruutupaidoille jatkoajan ja rankkukisan jälkeen. Voitto oli joukkueelle suuri helpotus, sillä viimein ensimmäinen voitto saatiin plakkariin. Ruutupaidat oli lähellä täyttä kolmea pistettä, mutta Riemu tuli kahden maalin takaa vielä tasoihin lentävällä maalivahdilla. Ruutupaitojen parhaat pelaajat ottelussa olivat kaksi maalia maalannut Lauri Karri, ensimmäisen liigamaalinsa tehnyt Henrik Wennman sekä maalissa huippuottelun pelannut Ville Rintala. Rankkukisassa RP:n onnistujat olivat Karri, Wennman, Rintala sekäAapo Autio.

Sunnuntaina matka jatkui Toijalaan, jossa kotijoukkue Leijona Futsal opetti Ruutupaidoille futsalin saloja. Ottelusta ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa, sillä Leijona oli Ruutupaitoja edellä kaikessa tekemisessä. Kotijoukkue ei ollut pelannut lauantaina, joten pelaajat olivat liikkeellä kevein jaloin. Samaa ei voi sanoa Ruutupaidoista, sillä lauantain jatkoajalle edennyt Riemu ottelu näkyi kaikkien otteissa. Helppoja virheitä tuli paljon, syötöt karkailivat pitkin poikin ja 1vs1 tilanteet hävittiin järjestäen. Ainoana valopilkkuna ottelussa voidaan pitää Ruutupaitojen ainokaista maalia, joka oli Karrin, Autio ja Ludwig Siegfirdsin komea sommitelma. Viimeistelijänä oli lopulta Siegfirds Karrin syötöstä.

Ruutupaidat pääsee kovan marraskuun jälkeen ansaitulla levolle, sillä joukkue ei pelaa yhtään ottelua itsenäisyyspäivä viikonloppuna. Ottelutauko on paikallaan, sillä Ruutupaidat on pelannut viimeisen 30 päivän aikana 9 ottelua.