Ruutupaidat

Raportit 2015

ENNAKKO: Cupissa vastassa Sievi Futsal

Ruutupaitojen yli kahden viikon mittainen tauko otteluista päättyy keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Sievin vieraaksi Futsal Cupissa. Ottelu on Cupin 4. kierroksen viimeinen ottelu, sillä ottelun sovittamisessa kalenteriin oli suuria ongelmia Sievin maajoukkuepelaajien tiukan aikataulun vuoksi. Ottelun voittaja jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon, jossa arpa heitti vastaan Leijona Futsalin.

 

Ruutupaidat on ottelutauon aikana keskittynyt harjoitteluun ja lepoon, sillä marraskuun erittäin tiukan ottelurypistyksen aikana ei aikaa jäänyt kumpaankaan. Joukkue on levännyt ja se matkaa täynnä energiaa Sievin tiiviiseen kotihalliin. Joukkue lähtee reissuun kompaktilla 8 pelaajan ja yhden maalivahdin kokoonpanolla, sillä työkiireet ovat kutistaneet kokoonpanoa. Lisäksi loukkaantuneet Mustafa Maki, Nicolas Tuisku sekä Toni Pylkkänen ovat edelleen sivussa. Myös Lauri Karri on sivussa, sillä miehen korttitili on täynnä.

Ruutupaidat on Sievissä kovan paikan edessä, sillä SiFu oli noin kuukausi sitten pelatussa sarjaottelussa selvästi parempi ottelun päättyessä 1-7 vierasvoittoon. Etenkin Sievin Rami Tirkkonen oli RP:lle erittäin vaikea pideltävä. Ruutupaidat on käynyt ottelun läpi ja keskiviikkona Sieviä lähdetään haastamaan uusin asein. Cupissa kaikki on aina mahdollista, joten Ruutupaidat lähtee hakemaan Sievistä iso yllätystä. Ottelu alkaa klo 19.30.