Ruutupaidat

Raportit 2015

ENNAKKO: KaDy vieraaksi vuoden viimeiseen otteluun

Ruutupaitojen vuosi tulee päätökseen huomenna lauantaina, kun joukkue kohtaa Kampuksen Dynamon Jyväskylästä viimeisessä ottelussa ennen joulutaukoa.

KaDy on kohdattu aikaisemmin jo edellisen liigataipaleen viimeisellä kaudella 2009-2010, jolloin molemmat voittivat omat kotiottelunsa. Tuon kauden jälkeen KaDy on ollut yksi liigan kestomenestyjistä, sillä se on kerännyt kuuden liigakautensa aikana neljä mitalia. Kultainen mitali on ollut muutaman kerran todella lähellä, mutta finaaleissa on tullut tiukkoja tappioita aikaisemmin Ilvekselle ja viime vuonna Sieville. KaDyn kirkkaimpia tähtiä ovat maajoukkueen vakiokasvot Jukka Kytölä, Arash Muridiyazd sekä maalivahti Juha-Matti Savolainen. Tarkkana kannattaa olla pienen ja voimakkaan Jere Keskisen kanssa, joka on painanut tällä kaudella kuusi maalia. KaDy pelasi edellisen ottelunsa keskiviikkona, jolloin se kukisti kotonaan PP-70:n niukasti 3-2 (2-2).

Ruutupaidat pelasi myös edellisen ottelunsa keskiviikkona, jolloin joukkue putosi Futsal Cupista hävittyään Sievi Futsalille 6-3 (4-2). Häviö on aina häviö, mutta ottelussa oli paljon positiivista kotiin tuomisina. RP oli ottelussa todella hyvin mukana ja maalipaikkoja saatiin luotua kiitettävä määrä. Eteenpäin oltiin menty etenkin, jos vertauskohtana oli joukkueiden edellinen kohtaaminen marraskuussa, jolloin RP oli Sieville helppo suupala. Ruutupaitojen kaikista kolmesta maalista vastasi Conny Nyman, jonka oikea jalka oli Pohjois-Pohjanmaalla hyvässä lieskassa.

Ruutupaidat pelaa lauantaina vasta kauden neljännen kotiottelunsa, vaikka ottelu on jo 11 liigaottelu tällä kaudella. Joukkue pääsee kevätkierroksella siis myllyttämään 7 kotiottelua, joten nousu pohjamudista pleijjareihin on vielä hyvinkin mahdollista. Kotona joukkue on esittänyt hyviä otteita Sievi ottelua lukuunottamatta, mutta voittoon vaadittava viimeinen silaus on vielä jäänyt uupumaan. Huomenna kasaan saadaan taas hyvä kokoonpano, sillä poissa on pitkäaikaispotilaiden lisäksi ainoastaan Matias Träskbäck, jonka korttitili valitettavasti välttyi Sievissä. Ruutupaitojen kokoonpano on saanut syksyn mittaan myös laajennusta, sillä Sievissä liigadebyytin teki kaksi uutta peluria; Elbasan Kabashi sekä Jeremias Ketonen.

Ottelu KaDya vastaan alkaa perinteisesti klo 15.00. Tule viihtymään vauhdikkaan futsalin parissa ja kannustamaan Ruutupaidat voittoon!