Ruutupaidat

Raportit 2015

ENNAKKO: RP:llä edessä elintärkeä tuplaviikonloppu!

Ruutupaidoilla on edessä äärimmäisen tärkeä viikonloppu, kun joukkue pelaa sekä lauantaina että sunnuntaina kotisalissaan Kauppiksella. Täydellä kuudella pisteellä joukkueen asemat sarjataulukossa parantuisivat merkittävästi, kun taas nollalla pisteellä tilanne muuttuisi jo todella tukalaksi.

Lauantaina vastaan asettuu perinteinen Oulun Tervarit, jota vastaan RP on pelannut kymmeniä kertoja. Joukkueessa on edelleen mukana tuttuja miehiä Ruutupaitojen aikaisemmalta liigataipaleelta, sillä ainakin Dritan Stafsula, Adrian Rizvani sekä Juho Keskinen ovat kaikille Ruutupaitoja seuranneille tuttuja kavereita. Stafsulan ja Rizvanin kanssa kannattaa edelleen olla tarkkana, sillä kaverit ovat tälläkin kaudella olleet Tervareiden parhaat pistemiehet. Heidän lisäksi hyvin pisteitä on takonut myös Matias Juntunen. Joukkueiden ensimmäinen peli tällä kaudella päättyi Tervareiden 5-3 (2-2) kotivoittoon, joten Ruutupaidat hakee lauantaina revanssia. Tervarit on sarjataulukossa kolmanneksi viimeisenä, joten heidänkään kausi ei ole mennyt suunnitelmien mukaan.

Sunnuntaina Kauppikselle saapuu Golden Futsal Team eli GFT Espoosta. Futsal-Liigan kestomenestyjä on ollut tänäkin vuonna vireessä, sillä joukkue on sarjataulukossa toisena kerättyään 24 pistettä tähän mennessä. Joukkue on täynnä maajoukkuepelaajia, joista kirkkaimpana tähtenä tuikkii Suomen kenties kaikkien aikojen futsalpelaaja Panu Autio. Espanjassa ja Venäjällä useamman kauden ammattilaisena pelannut Panu on maajoukkueen kaikkien aikojen pistemies ja joukkueen selkäranka. Aution lisäksi pitää varoa myös toista kokenutta kettua Jarkko Reinikkaa, jonka tarkka vasuri on viljellyt tuhoa liigassa jo vuosikymmenen ajan. Joukkueiden syksyn kohtaaminen Espoossa päättyi GFT:n niukkaan 1-0 voittoon. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa runsaasti paikkoja, mutta joukkueiden maajoukkuemaalivahdit Antti Koivumäki ja Iiro Auvinen pelasivat molemmat unelmaottelut.

Ruutupaidat lähtee otteluun kovalla itseluottamuksella viime viikonlopun nappiesityksen jälkeen. Tavoitteena on täydet kuusi pistettä, sillä kotiotteluista kelpaa vain voitto. Joukkue kokee pieniä muutoksia viime viikonlopusta, sillä JC Westermark on reissussa. Hänet korvaa sopivasti toinen pohjapelaaja Ludwig Siegfrids, joka oli viime ottelusta poissa. Viime ottelussa hyvin pelanneet Elbasan Kabashi ja Matias Träskbäck ovat kärsineet pikkuvaivoista, joten heidän pelaamisensa on vielä epävarmaa.

Tervetuloa seuraamaan tuplaviikonlopun molempia otteluita Kauppikselle! Ruutupaidat tarvitsee kannustustasi nyt todella paljon.

Molemmat matsit alkavat klo 15:00!