Ruutupaidat

Raportit 2015

RAPORTTI: Tuplapeliviikonloppu toi vain yhden pisteen.

Ruutupaidoille jäi tärkeästä tuplapeliviikonlopusta käteen lopulta vain yksi piste. Lauantaina Tervarit oli parempi voittomaalikisan jälkeen ja sunnuntaina GFT löylyytti RP:ta 0-7 lukemin.

Lauantaina Tervarit ottelu lähti totutun huonosti liikkeelle, sillä jo toisella minuutilla peli oli vieraille 0-1 Aki Vähäsöyringin lapikkaasta. Ruutupaidat pääsi hiljalleen peliin mukaan ja tasoitus näki päivänvalon lopulta 12. minuutilla, kun Lauri Karri viimeisteli sivurajakuviosta. Pian johot oli kuitenkin taas Tervareilla, kun taitava Matias Juntunen pyöräytti itsensä tekopaikkaan ja viimeisteli varmasti. RP tuli ennen taukoa vielä tasoihin, kun Joel Sunabacka tykitti epäsuoran vapaapotkun alakulmaan.

Toinen puoliaika eteni samoissa merkeissä, sillä Tervarit siirtyi kaksi kertaa johtoon Iiro Vandellin ja Evi Matelin maaleilla. RP ei kuitenkaan luovuttanut vaan tasoihin väännettiin väkisin. Ruutupaitojen kolmannen teki Conny Nyman ja neljännen lentävällä maalivahdilla viimeisellä minuutilla Matias Träskbäck.

Ottelu eteni näin viiden minuutin jatkoajalle. Molemmilla oli siinä paikkansa, mutta maaleja ei nähty, joten peli eteni voittomaalikilpailuun eli rankkareille. Siinä Tervarit oli valitettavasti etevämpi, kun kaikki sen pelaajat onnistuivat ja kotijoukkueen kapteenin Pekka Liukkosen laukaus torjuttiin. Ruutupaidoille näin ollen yksi piste ja Tervareille kaksi.

Sunnuntaina espoolainen GFT oli Ruutupaidoille liian kova vastus, sillä vieraat olivat koko ottelun kuskin paikalla. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli 0-3 ja lopulta 40 minuutin jälkeen taululla oli tylyt 0-7 lukemat. Ruutupaidoille oli pelissä myös paikkoja, mutta huono viimeistely ja vieraiden etevä maalivahti Antti Koivumäki aiheuttivat sen, että kotijoukkue jäi nollille. Vierailta liekeissä oli etenkin neljä maalia laukonut Jarkko Reinikka sekä hatullisen iskenyt Ville Spangar. Vieraat olivat pelissä edellä monella osa-alueella, mutta myös huono tuuri omassa päässä oli osallisena tappioon. Kolme maaleista olivat kimmokkeita omista jaloista.

Ruutupaitojen tilanne sarjataulukossa on tukala, mutta pelejä on vielä jäljellä eikä kirvestä ole heitetty kaivoon. Seuraavaksi vuorossa on sarjajohtaja Ilves FS, jonka vieraaksi RP matkustaa kahden viikon kuluttua.