Ruutupaidat

Raportit 2015

RAPORTTI: Ilves otti rutiinivoiton

Ruutupaidat ei päässyt yllättämään sarjajohtaja Ilvestä, sillä lopputulos Pirkkahallin valotaululla oli selkeä 6-2 (4-0).

RP oli reissussa melko poikkauksellisella joukkueella, sillä joukkueen kapteenin Pekka Liukkosen polttarit veroittivat kokoonpanosta monta vakiokasvoa. Mukana kokoonpanossa oli myös yksi debytantti, kun Tuomas Rintanen pääsi reissuun mukaan. Ensikertalainen selviytyi ottelusta kiitettävästi. Ruutupaidat oli koko ottelun altavastaajana, sillä Ilves pyöritti totutun varmasti omaa peliään. Riskitön pelityyli ei tuonut RP:lle vastaiskumahdollisuuksia, joten peli pyöri pitkälti vierasjoukkueen päädyssä. Ruutupaidoilta maalien makuun pääsi Ludwig Siegfrids sekä Matias Träskbäck. Joukkueen parhaana palkittiin maalivahti Iiro Auvinen.

Ruutupaidat jatkaa taisteluaan sarjapaikasta ensi viikon loppuna, kun Someron Voima saapuu Kauppikselle. SoVo on yksi sarjan mielenkiintoisimmista joukkueista, sillä sen riveissä on tällä kaudella esiintynyt monta tunnettua Veikkausliigapelaajaa. Nimekkäimpänä miehenä SoVolla on ollut RoPSista ulkomaan kentille siirtyvä Moshtagh Yaghoubi, mutta eniten pisteitä Veikkausliigamiehistä on paukuttanut FC Lahden Drilon Shala. Hän on jäänyt kuitenkin vielä kauas SoVon kovimman tykin, Futsal-Liigan pistepörssiä johtavan Arber Istrefin tehoista. Joukkue on siis täynnä mielenkiintoisia ja vaarallisia pelimiehiä.