Ruutupaidat

Raportit 2015

ENNAKKO: Ruutupaidat isännöi SoVoa

Ruutupaidat jatkaa lauantaina taisteluaan sarjapaikasta, kun Someron Voima saapuu Kauppikselle.

RP on ottelussa tiukassa paikassa, sillä sarjakakkonen SoVo on nujerrettava. Otteluita on sarjassa jäljellä 7 ja toiseksi viimeisenä olevaan Riemuun on matkaa yhdeksän pistettä. Kotiottelut on siis ehdottomasti voitettava.

Vieraaksi saapuva SoVo aloitti sarjan erittäin vahvasti, sillä se majaili pitkään sarjataulukon ensimmäisenä. Hiljalleen kauden edetessä tahti on hieman hiipunut, mutta joukkue on edelleen sarjataulukon kärkipäätä. Joukkue on paukutellut erittäin paljón maaleja, sillä 71 häkkiä oikeuttaa ensimmäiseen sijaan tehtyjen maalien sarakkeessa. Paljon on mennyt myös omiin, sillä 57 päästettyä on huomattavasti enemmän kuin muilla kärkipään joukkueilla. SoVon kovimpana tykkinä on häärinyt Arber Istrefi, joka johtaa Futsal_liigan pistepörssiä 33 pisteellä. Hyvää taustatukea ovat antaneet Mikko Halonen sekä Mikko Matinaro. Myös Veikkausliigapelurit Xhevdet Gela ja Drilon Shala sekä Moshtagh Yaghoubi ovat olleet kovassa vireessä. Liiga Cupin alettua on kuitenkin epävarmaa, miten kyseiset herrat pääsevät vielä SoVon otteluihin mukaan.

Ruutupaidat pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan, jos pitkäaikaisloukkaantuneita ei lasketa. Viime kotiottelussa GFT löylyytti Ruutupaitoja oikein olan takaa, joten joukkue haluaa ehdottomasti pestä kasvonsa vaasalaisyleisön edessä.

Ottelu alkaa Kauppiksella klo 15:00. Tule kannustamaan joukkue voittoon ja vielä viimeiseen taisteluun sarjapaikasta!