Ruutupaidat

Raportit 2015

ENNAKKO: Playoffit käyntiin!

Ruutupaitojen kausi jatkuu monien yllätykseksi playoffeissa, joissa vastaan asettuu hallitseva Futsal-Liigan mestari ja tämän kauden runkosarjan mestari Sievi Futsal.

Sievi voitti runkosarjan maalieron turvin, sillä Ilves FS keräsi Sievin tapaan 22 ottelusta 53 pistettä. Joukkue pääsi näin ollen tiistaina pidetyssä pudotuspelien avaustilaisuudessa valitsemaan ensimmäisenä puolivälierävastuksensa, ja valinta osui Ruutupaitoihin. Vaasa on Sieville Tervareiden jälkeen lyhin vierasmatka ja Sievi voitti joukkueiden tämän kauden kohtaamiset selvästi, joten valinta oli odotettu.

Ruutupaidat ottaa Sievin vastaan innokkaana, sillä joukkue on erinomaisessa vireessä. Viime otteluissa on näkynyt selvästi joukkueen kasvanut itseluottamus, kun palaset ovat alkaneet loksahdella kohdilleen. Puolustuspeli on saatu hyvin pelanneiden maalivahtien johdolla rautaiseen kuntoon ja myös hyökkäyspäässä on tullut onnistumisia laajalla rintamalla. Kuntoon on saatu etenkin erikoistilanteet, joista RP on iskenyt useita komeita maaleja.

Sievin peli perustuu vahvaan 1vs1 osaamiseen. Joukkueesta löytyy kaksi ulkomaaliasta ammattilaista, Radik Akhmetkhanov ja Nikola Erceg, jotka ovat pallon kanssa erittäin taitavia. Heidän lisäksi Sievillä on myös monta Suomen maajoukkuepelaajaa, joista kirkkaimpina on tällä kaudella loistanut yli 30 tehopistettä runkosarjassa tehneet Joni Pakola ja Rami Tirkkonen.

Ruutupaitojen pelaajatilanne viikonlopulle on loistava, sillä molempiin otteluihin saadaan tämän hetken paras mahdollinen kokoonpano. Puolet runkosarjaotteluista pelannut kapteeni Pekka Liukkonen on valmennusjohdon iloksi myös joukkueen vahvuudessa. Kauden ensimmäisessä ottelussa loukkaantunut Toni Pylkkänen on näkynyt harjoituksissa jo treenikamat päällä, mutta häntä ei varmastikaan nähdä vielä viikonloppuna kentällä.

Sunnuntain kotiottelun alla Ruutupaidat on ollut kaikkien huulilla Vaasassa, joten katsomoon odotetaan yli kahtasataa katsojaa. Tule sinäkin kokemaan futsalin vauhdikas playoff-ottelu ja kannustamaan Ruutupaidat semifinaaleihin! Liput 8€/5€.

La Sievi Futsal - Ruutupaidat klo 16.00 Sievin Monitoimihalli

Su Ruutupaidat - Sievi Futsal klo 15.00 Vaasan Ammattiopisto (Kauppis)