Ruutupaidat

Raportit 2015

Ruutupaidat2 nousi Kakkoseen!

 

Ruutupaidat2 pelasi viikonloppuna karsintaottelut nivalalaista FC-92:sta ja vaasalaista La Familiaa vastaan. RP2 otti voitot molemmista, joten joukkue nousi upeasti ensi kaudeksi Futsalin Kakkoseen.

Ensimmäisessä ottelussa oli hieman kokoonpanohaasteita ja erityinen ongelma oli löytää maalivahti. Sinne saatiin kuitenkin pikahälytyksellä RP-legenda Sami Korhonen. Vastustaja FC-92 oli voittanut Keski-Pohjanmaan Kolmosen. Joukkueesta ei tiedetty etukäteen oikeastaan muuta kuin, että heillä on tiukka puolustus ja suuri faniryhmä.

Ottelu oli erittäin tasainen koko 40 minuutin juoksevan peliajan. RP hallitsi palloa, mutta tolpat, maalivahti tai joku muu pelasti vaaralliset tilanteet kerta toisensa jälkeen. Maalejakin kuitenkin nähtiin. Ensimmäisen teki Joni Uusipaikka, kun miehen laukaus löysi tiensä komeasti vasempaan yläkulmaan. Tämä olikin ensimmäisen jakson ainoa maali. Toisella jaksolla nivalalaiset tulivat hieman puskista tasoihin ja pieni epävarmuus meinasi iskeä RP:n puseroon. Marko Pirhonen ei kuitenkaan ollut epävarma, vaan tykitti ratkaisevan osuman melko kaukaa maalista, mutta vastustamattomasti riman alle. Tämä riitti lopulta voittoon, joten RP sai olla tyytyväinen.

Toista ottelua ennen FC-92 ja La Familia pelasivat keskenäisen ottelun, jonka La Familia voitti. Tämä tarkoitti sitä, että nivalalaiset jäivät ilman pisteitä karsintasarjassa ja RP ja La Familia olivat varmuudella Kakkosen joukkueita tulevalla kaudella. Siten pelissä ei ollut panosta, joten joukkueet pelasivat hieman puolivaloilla ottelun läpi. RP oli lopulta parempi 5-2 lukemin. Maalintekijöinä olivat tällä kertaa Kenan Kelmendi kahdesti, Ilkka Puikkonen, Jarkko Rantamäki ja Ville Kauppinen.

RP2 pelasi kauden hienosti häviämättä kertaakaan. Nousu Kakkoseen oli näin ollen todella ansaittu. RP2 kiittää kaudesta kaikkia faneja, tukijoita ja vastustajia. Pelit jatkuvat ensi syksynä!